Hop til indhold

Thomas Bosø

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

489 profil visninger

Thomas Bosø's Achievements

  1. Hej med jer, Schneider support er klar med nyt SD kort som løser det med firmware upgrade problem.
  2. Jeg fulgte din vejledning, og samme fejl her. Kan ikke opgradere. Dog har jeg loaded projekt og ICW fil ind og alt ser ud til at spille, også SceneDesign
  3. Jeg har forsøgt med flere noname uden held. Købte så TP-Link TL-WN725N v2, og den virker og er også den som LK anbefaler. Den koster mellem 50 og 100 kr. på nettet, så det er til at overkomme.
  4. I følge Schneider skal der fremsendes et nyt SD kort, med rette formatering. Dette kan ifølge dem kun gøres af Schneider. Derudover lover man at det kommer spændende nyt, og det skulle blive sendt ud via nyhedsbrev i kommende uge :-)
  5. Hej med jer, Jeg har lige modtaget min nye controller, og mit førstehåndsindtryk er ikke udbredt positivt. Controlleren er som version 2, dog med de få undtagelser som oplyst tidligere i tråden. Controlleren kan ikke opgraderes grundet fejl på det SD kort som følger med, ekstremt dårligt at frigive et produkt, som så slet ikke virker efter hensigten. Har forsøgt mig med flere forskellige wifi dongles, uden held, så den eneste reelle nyhed med at kunne tilgå controlleren via Wifi, er så også ryddet af bordet. Jo, controlleren understøtter firmware upgrade over LAN, når det kommer til at virke, dette er dog noget som har fungeret helt tilbage i version 1, dog valgte LK ikke at åbne op for det i firmware loaderen. Ser frem til version 4 :-)
  6. Må nok skuffe jer alle, den eneste funktionelle nyhed er nok kun at man kan sætte en WiFi dongle til controlleren, men så heller ikke andet, desværre.
  7. Hej med jer, Jeg må indrømme at jeg er ganske ny på openHAB, men forsøger at finde vej igennem junglen. Det ser ud til at jeg har hul igennem til controlleren, og det fremgår af dokumentationen af en projekt fil fra controllen bliver gemt lokalt, men jeg kan simpelthen ikke finde den nogen steder, så ved nogen hvor den ligger? Det må alt andet være en måde på at sikre at der nu også er hul igennem. /Thomas
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok