Hop til indhold

sornor

Members
  • Antal indlæg

    33
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

sornor's Achievements

  1. Tak for jeres input, nu har jeg lidt at arbejde med. Det jeg vil lave er således at alarmen automatisk sættes til når der ikke er nogen hjemme og afstille når garageport åbnes.
  2. @h.hojgaard Fedt hvis du vil lave et image der er næsten klar, så vil jeg prøve Domoticz igen og se hvad det byder på.
  3. Hej, jeg vil gerne to tryk en On button og Off button, således at jeg ved at når jeg trykker på alarm OFF tryk så vil alarmen enten blive sat til OFF eller blive i OFF tilstand. IHC alarm fungerer, normalt som et kip funktion. Jeg forestiller mig det kræver en FB hvor logikken ved tryk på ON, if Rød lampe = ON THEN do noting ELSE send pulse. Er der nogen der har lavet en sådan FB elller har kendskab til andre måder at opnå dette på?
  4. Hej, jeg gav op med at prøve Domoticz. Jeg arbejde nu videre med IHC Capatain og IHC Homebridge, samt Homebrige med andre implementeringer til eks. iRobot, Sonos, Tesla med mere.
  5. Havde et lignende problem engang og den endelie løsning var at sikre at jeg havde Visual og FW på seneste release og sikre at den tidligere version af Visual var helt afinstalleret inden jeg installerede den nye.
  6. Super tak for de delte erfaringer, lige nu er der i mine øjne og ører ikke nogle af dem der er bedst til det hele:-) Har selv et setup med meget Apple, men også blandt andet, Spotify, Sonos og Alexa. Så lige nu taler jeg for det meste dansk siri og Homekit og Engelsk med Alexa til musik. Hvis du eks. kalder din stue og stue devices "stue living room" så kan de både kaldes fra engelsk og dansk Siri, så det er måske en lille work around indtil Siri kan forstå dansk på HomePod og man foretrækker Siri på dansk på telefonen, apple watch og ipad. Men det bliver spændende at følge udviklingen, ingen tvivl om at der kommer til at ske meget på den front de næste par år. Måske jeg bliver nødt til at få en Google Home og HomePod også, så jeg kan følge udviklingen fra første række :-)
  7. @juulhareskov spændende med HomePod, del gerne dine erfaringer med Homekit/Homebridge og HomePod. Det kræver vel at du skifter Siri sprog til engelsk og giver alle dine devices engelske navne for at det fungerer indtil HomePod evt. på et tidspunkt understøtter dansk?
  8. Tak for link Lars, jeg fik skiftet måler for nogen tid siden, så æske har jeg ikke længere den problemstilling, skal lige ud at se på den nye måler når jeg er hjemme igen.
  9. Hvis jeg forstår det rigtigt så er logikken noget i retning af at hvis konverteren producerer 1500w, 500w på hver fase, så siger din batteristyring, jeg snupper lige 1500w på L1 og leverer samtidig 500w tilbage til nettet på til L2 og L3, så i princippet en nulsum, men i dit tilfælde køber du 1kwh og leverer 1kwh tilbage til nettet som du ikke får noget for. Logikken i SMA tror det er nulsum, men det er det ikke da der ikke fasekompenseres eller udlignes per time. Hvis dit batteri eks. Maks kan lade med 1500w og der er fuld blus på solen, så kan inverteren levere de 1500 w fra en fase og du køber ikke noget. Jeg har ikke batteri og er på en ordning hvor jeg får ca. 1 krone tilbage kWh så har samme udfordring ved usymetrisk belastning, hvor jeg på samme tid kan købe til 2,2 kr per kWh og sælge til 1 kr per kWh.
  10. Og måske noget komplet vrøvl hvis battery management for et lithium batteri ikke har perioder hvor den vil opnå et bestemt State of charge og kører instant charge og decharge ud fra aktuel forbrug og levering fra solcellerne.
  11. Ja og det mønster tror jeg du vil se indtil det nu er afladet, der hvor jeg tror du vil kunne se det andet er nok om formiddagen eks omkring klokken 11 hvor battery lifecycle mgt. Vil arbejde på at få batteriet op på en bestemt State of charge med konstant lade spænding. Igen jeg baserer det alene på hvordan jeg læser præcis hvilke batterier og Settings du har ved jeg ikke.
  12. I øjebliksbiledet ovenfor er jeg enig i at i det sekund skulle der ikke være træk fra nettet. Ladestrømmen er nu lav da batteriet er 80% ladet op og der genereres p.t. mere strøm fra inverteren end batteriet kan aftage. Men hvis interteren om lidt kun giver 0.1, tror jeg den låner 0.03 fra nettet. Men hvis du følger det i starten af ladeperioden med lavere ladeniveau, kan du måske se om ikke du kan se et tidspunkt, hvor battery charging er højere end PV power consumption.
  13. Hej Kandersen, prøv at se side 4 i det dokument jeg har linket til ovenfor. "Constant voltage phase In the constant voltage phase, the battery voltage is controlled at a constant value. As a result, the battery current decreases continuously." hvis batteriladningen er startet og der skal leveres en konstant voltage på batteriet og der så kommer en sky forbi, eller produtionen falder, ja så må man vel låne på nettet hvis der skal opnås en fast lade spænding på batteriet, så voltage og ladestrøm ikke svinger med skyerne.
  14. Hvis min teori er rigtig så er der så en fejl i softwaren der viser grafen fra SMA, hvor den ikke viser external energy supply når der lades. Hvis teorien om at den skal trække lige meget på alle faser i ladefasen kan det så enten skyldes en løs forbindelse eller at husets elinstallation tækker mere på en af faserne. læste lidt mere om battery management her. http://files.sma.de/dl/7910/SI_Batteriemanagement-TI-en-21.pdf så tror det noget med at batteriet skal lade med visse spændinger og visse lade niveauer. Så når der ikke er sol nok, trækker den på nettet. Det orange niveau er så todelt. 1. Ladning fra sol inverter og 2. ladning fra nettet.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok