Hop til indhold

JeppeSP

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

JeppeSP last won the day on March 3

JeppeSP had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

436 profil visninger

JeppeSP's Achievements

  1. OK - nu er det fixet... Som Lars korrekt skriver er det en windows setting som skal stå korrekt - Man kan se det i menu'erne i IHC programmet som ikke vil vise æ,ø,å. Hvis eller når man har været så uheldig at uploade sit program til kontrolleren med fejl i tegnsætning, kan det kræve en del tilretning i notepad, men det virker som Astronauten foreslår. Jeg havde heldigvis en tidligere backup som kun havde få ændringer og derfor let kunne lave søg & erstat i notepad. indlæses i visual og uploades til controlleren. Så efter lidt tilretning i Windows, er alt nu tilbage til det gamle :-)
  2. Jeg oplever præcist samme fejl. @Sigvald Brusberg Hvad er du kommet frem til? Jeg fornemmer det er noget med dansk tegnsætning der giver overflow, men jeg har ingen ide om, om det er i IHC programmet eller Java versionen der giver issues... Der må være andre der oplever noget lignende???
  3. JeppeSP

    Hus tilstand

    Er der ingen af jer der bruger en funktionsblok for hustilstands? Hvad gør i når i tager på ferie osv. kører jeres ure/timere så videre? Der må være nogen der har en blok jeg kan bygge videre på.
  4. JeppeSP

    Hus tilstand

    Hej Henning, Din kommentar bringer mig desværre ikke videre...
  5. JeppeSP

    Hus tilstand

    Hej, Jeg søger en hustilstandsfunktion som kan styre nogle ure afhængigt af hvilken tilstand huset er i. Tilstande:Hjemme dag, Hjemme nat, Ude, Ferie/simulering (evt. med automatisk overgang fra nat til dag tilstand - ikke fra ude eller ferie/simulerings tilstanden) Hver tilstand skal have 4x uge-ure med 2 daglige aktiveringer Jeg har kigget lidt på forummet men jeg har ikke fundet en passende funktionsblok. Hvis der er en af jer der har noget tilsvarende jeg kan bygge videre på vil jeg gerne ha' jeres input da jeg har relativt begrænset erfaring med programering i IHC. En grundlæggende programmerings vejledning til IHC ville jeg ligeledes være meget taknemmelig for, hvis en af jer ligger inde med noget.evt. fra LK kurser. Mvh Jeppe
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok