Hop til indhold

Mfalk1978

Members
  • Antal indlæg

    21
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

604 profil visninger

Mfalk1978's Achievements

  1. Mfalk1978

    Kontrol afPIR

    Punkt 1. Korrekt Punkt 2. De sidder begge to i forfra dåser i indvendig gips skillevæg. Vil ikke mene de får træk her. Punkt 3. Har jeg ikke prøvet. Kan jeg godt se på.
  2. Mfalk1978

    Kontrol afPIR

    Har prøvet at bytte rundt på dem. Det hjalp nået, Nej det er ikke opus, men Fuga modellen jeg har, og de er helt nye fra kassen.
  3. Mfalk1978

    Kontrol afPIR

    Hej Følger lige med her. Oplever nøjagtig det samme her. Har 2 stk ihc pir 180 til 24V. I serviceview kan jeg se at de ligger og går on og off hele tiden. Har fået et tip om at jeg skulle trykke fronten bedre på. Dårlig forbindelse mellem print og pinde på pir. Har nu forsøgt dette men uden held. De er helt nye
  4. Mfalk1978

    Mit lk

    Oprettet mig som ny bruger på anden mail adresse. Så kom jeg ind igen. Gad vide hvad der sket med min gamle profil.
  5. Mfalk1978

    Mit lk

    Mærkeligt. Login med Facebook, mail og password. Har forsøgt at nulstille med glemt password. Alle forsøg med samme resultat. Der skete en fejl, prøv igen eller kontakt Lauritz Knudsen by Schneider Electric.
  6. Mfalk1978

    Mit lk

    Hej Er der andre som har problemer med at logge på mit LK? Vil gerne have downloaded Visual version 3, men har ikke kunne komme ind både torsdag og fredag. Nogen der kender til et andet sted hvor det kan hentes ned? Ville gerne have det til weekenden.
  7. Hej Anders V3 kræver den nye Controller gør det ikke? Jeg har V2 6.2
  8. Hej Forum Håber nogen vil hjælpe mig Jeg har brug for en timer på mine wireless lysdæmpere. Synes snart jeg har været langt omkring, trappeautomat, forsinket tiltræk og fratræk og pir blokke, men har ikke rigtig fået noget til at fungere helt godt. Lyset ønskes betjent vi t tast tryk. Ingen pir. Det jeg vil: Kunne styre lyset som var det bare en wireless fb blok jeg havde brugt. 1.2.04a, med Dag og Nat Derudover vil jeg gerne have at lyset slukker selv efter 15 minutter. Denne tid skal genstartes for hver gang lysdæmperen betjenes med f.eks. touch, reguler op eller ned. Ovennævnte ville i sig selv være fedt at få en simpel løsning på, men kunne det lade sig gøre at sætte timeren ud af drift ved aktivering af andet tryk også? ville det være rigtig fedt. Denne funktion ønskes i tilfælde af at vi får gæster og rummene ikke anvendes på normal vis. Det vil sige kunne sætte huset i fest tilstand. Den eneste måde jeg indtil nu har fundet ud af at få dette setup til fungere er ved brug af LK IHC Bolig fb, men der er bare så mange andre ting ved den, som jeg ikke synes fungere hensigtsmæssigt. Har nogen et setup som dette de vil dele?
  9. Mfalk1978

    IHC Bolig FB

    Hej Er der nogen som bruger FB IHC bolig, med master og rumstyringsblokker? Der er flere ting ved den måde at lave sit program på som gør det lidt mere simpelt og overskueligt i mine øjne. Gik fra det i sin tid da dag og nat funktionen ikke fungerede som jeg ønskede dengang. I dag ville det være OK. Inden jeg kaster mig ud i det igen er jeg lidt interesseret i hvor mange der bruger det og andres oplevelser med det. Kan det anbefales eller frarådes.
  10. Det var det der skulle til Genstart af controlleren og jeg fanger den igen. Tak
  11. Hej og tak for feedback Jeg bruger ikke tredjepart som Captain eller den slags. Er godt bekendt med at den nye Visual ikke kan bruges til min firmware. Jeg anvender lige nu version. 2.7.349. Genstart af min PC gjorde ingen forskel, desværre. Er det sandsynligt at dette problem løser sig selv med den nye firmware og den nye Visual? Årsagen til at jeg er begyndt at rode med det igen, er at jeg efter IOS 11 nu bliver tvunget til at opgradere. Ville bare lige have hentet mit program ned inden opgradering. Kan ikke lige finde mit USB kabel, men tænker jeg må kunne komme på der og klare opgraderingen også. Forhåbentlig kan jeg så fange min controler over LAN igen.
  12. Hej Jeg har en udfordring med min IHC installation som jeg håber nogen kan hjælpe mig med at få løst. Jeg kan tilsyneladende ikke få fat i min controler via Visual mere. Svare på ping men an ikke tilslutte. Kan godt tilgå den via administrator og service view. Er der nogen som kan give mig et hint til hvad årsagen kan være og hvad jeg kan gøre for at få det til at virke igen? Controler version 6.2. firmware 2.7.220
  13. Hej Håber der er nogle som kan hjælpe mig med at få min hjemmesimulering til at fungere . Skal snart på ferie og vil rigtig gerne have denne funktion aktiv der. Har vedhæftet mit program. hjemmesimuleringen aktiveres via langt tryk i min entre. Lysdiode indikere at funktionen er aktiv. Blinker når simuleringen er aktiv (Når skumring går on og astronomisk ur går on) Deaktiveres igen via langt tryk. Mit problem er at simuleringen aldrig går i gang. Lysdioden tænder fint som indikering af at funktionen er aktiveret, men så sker der ellers ikke mere Det astronomiske virker fint til mit udendørs stik hvor jeg havde julelys tilsluttet. Det tænder ved skumring og slukker kl. 12:00 for igen at tænde kl. 5:00 hvor vi plejer at stå op. Har også forsøgt med et virtuelt ur som i LK instruktionsvideoen på youtube. Skumringen virker også fint til min Dag og Nat funktion. Er løbet tør for ideer. Version 5.vis
  14. Har nu fået lejet lidt med det. Justering af rampetiden via service view løste mit problem. Har nu fået fint kontrol over mit lys i køkkenet. Mange tak for hjælpen allesammen
  15. Mange tak for hjælpen. Det prøver jeg, når jeg får lidt tid fra resten af familien der ikke lige deler min interesse på dette område
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok