Hop til indhold

Yoinkz

Members
  • Antal indlæg

    31
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

981 profil visninger

Yoinkz's Achievements

  1. Hold nu op der sidder en glad mand i den anden ende her!!! Mange tak skal du have for hjælpen! Så slap jeg for at starte forfra! RIGTIG GOD WEEKEND
  2. Hej Mikkel, Det er pænt af dig. Hvis det er for meget og det ikke giver mening, så går jeg bare i gang forfra. Kan guskelov have to Viewer åbne samtidig - så kan jeg da begynde på en én til én IHC_Stable_Home_Assistatant_13012021.vis
  3. Hvor finder jeg denne xml fil henne? Jeg kender kun til de her .vis filer man kan gemme som. Når jeg så har fundet xml'en, er der så noget du kan sige jeg skal kigge efter? Og tak fordi du tager dig tid
  4. Jamen hvordan dælan kan det pludselig ske. Jeg har jo ikke rigtig rørt denne og fejlen var der ikke tidligere før jeg lukker den op nu, da jeg ønsker at ændre en Wireless Tryk Knap. Har jeg overhovedet en chance for at kunne rette dette? Det sker i øvrigt kun ved Mouse over. Hvis jeg med pile tasterne kører henover og klikker, så sker der ikke noget.
  5. Hejsa, Jeg oplever et mærkeligt problem som lige er opstået. Jeg kan i hvert fald ikke lige komme i tanke om der skulle være gjort eller ændret noget der skulle gøre at jeg får følgende fejl: Jeg er klar over det med bogstaverne skyldes noget region / sprog og det kan jeg sagtens få til at fungere, men det kommer uanset om det står på fint dansk eller denne version med de sjove tegn. Fejlen her kommer når jeg fører musen ned over "Bryggers / 1.1.10. Spot Loft / Indgang" og det gælder faktisk alle de funtionsblokke hvor jeg fører musen henover. Jeg har forsøgt med tidligere versioner af mine .vis filer, men jeg får samme fejl. Er der andre der har oplevet dette - er det noget i Windows der trigger det? Det skal siges at mit program kører fint og alt virker ude på IHC'en. Lige nu kører jeg en Version 2.8.6. Mange tak.
  6. Hej igen, I skal ikke snydes for en lille update :). Jeg fik min nye Rpi3 hjem og fik installeret openHAB stable 2.1. Jeg lagde alle mine filer og og startet op. Nu spiller hele IHC delen igen. Mine rules bliver kørt og jeg kan styre lyset til hver en tid. Den smider ingen timeouts eller mærkelige blacklists. Desværre er der bare en ting (umiddelbart) som ikke længere virker. Det er mine Xiaomi PIR med Lux. Disse er ikke understøttet i denne version, så det er kun mine alm. Xiaomi PIR uden Lux der virker. Jeg tror også jeg skal have mig endnu en Rpi3 og forsøge mig med HA. Selvom jeg nu endelig synes jeg begynder at kunne styre dybden i mine rules med de lag mange snakker om. Men det skader ikke at prøve noget andet og som @Kandersen er rigtig inde på, så er det svært at få sat et ordentlig habPanel op, uden man er en guru til cms. Min plan er ellers at i de fleste rum at have en lille billig Android tablet hængende i en ramme som har et program kørende som denne; hvor den både registrere når der er bevægelse, men også at siden bliver vist fullscreen og uden alle mulighe statusbar menuer osv. Min plan er også at ændre, som tidligere nævnt, at mine fjernsyn skifter fra HDMI over til HDMI2 for at vise mine overvågningkamera (Ubiquiti UVC-G3), men jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvordan jeg kan trigge det på en ipad / ANdroid tablet. Umiddelbart er der heller ingen binding til disse cams endnu (hvis det da kommer). Så jeg er helt med på den idé du omtaler @Kandersen. Noget helt andet er, hvordan i alverden måler du hvor folk går hen i form at dine Access Points. Kan man på nogen måder lære openhab (Access Pointet) hvor du står, eller er det ene og alene ud fra at du har flere AP'er den beregner det?
  7. Hej igen, Jeg har også overvejet at teste Home Assistant og tænker jeg vil køre den op på en rpi3 og teste lidt for at se om det kører bedere. @Kandersen, det er et voldsomt fedt projekt det der! Det vil jeg gerne hører mere om og følge med i. Det er også der jeg rigtig gerne vil hen. Kan godt lidt ideén om Face genkendelse, men er også klar over vi ikke er der helt endnu. Og ja med så mange AP'er i et hus afhængig af størrelsen er det overkill. Jeg har selv et UAC-PRO hængende derhjemme og det er rigeligt til de 200 kvm. jeg har. Men men men, håber nu stadig på at det IHC problem jeg har bliver rettet i en nyere build, for er nu meget glad for OpenHAB.
  8. @Kandersen Jeg håber lidt, at nogen kommer ud af skjulet og også råber op. Der er desværre ikke andre, der endnu har givet sig til kende inde på openHAB forummet. Lige nu satser jeg på, at det jeg gør er, at installere stable på en anden Rpi3 og sætter præcis det samme op - men kun for IHC delen. Så ser jeg om det køre stabilt med de regler jeg har der. Desværre opnår jeg så bare ikke det fulde udbytte, da nogle af mine regler benytter de Aqara Motion Sensors som vidst først kører rigtig stabilt i 2.2 (det kan være det er mig der tager fejl og det rent faktisk var min IKEA Traadfri Bulbs der drillede). Kan i hvert fald se at i 2.2 Snapshottet er indeholdt nogle forbedringer til netop IKEA. Men for test, tænker jeg det er en god idé. Mine Xiaomi produkter fungere rigtig rigtig godt! Indtil videre er jeg meget overrasket over batterilevetiden. Når de shippes har de nok ligget på et lager et sted og brugt noget batteri over tid, men jeg synes stort set ikke jeg har set dem gå nogle procenter ned her over de sidste 3 måneder. Jeg blev anbefalet dem af en god ven, som har haft dem i over et års tid nu og efter sigende har han endnu ikke skiftet batteri på dem. Det er selvfølgelig klart, at det er afhængig af hvad de bruges til, men personligt bruger jeg deres Motion Detectors, Temp / Fugtigheds målere og deres dør vindue/kontakter. Derudover har jeg også fået nogle Wireless Switch'es hjem, som jeg bruger som dørklokker. Det er dejligt når en ringer på at Xiaomi Gateway'en som er en lille rund boks der sidder i en stikkontakt, med indbygget højtaler + LED ring, at den lige giver en lyd fra sig, mens lyset ude foran ved hovedøren hvor der ringes på går fra 50% til 100% samt TV'et skifter over på HDMI2 hvor en Rpi3 ligger bag TV'et og streamer overvågningen til blandt andet fordøren. Så jo Zigbee og det er meres MI Xiaomi's egen gateway. Så jeg har indtil videre kun godt at sige. Dog skal det siges opsætningen langt hen af vejen er på Kinesisk, men de arbejder hårdt på at få de sidste ting rettet i deres Mi app. Men der er så mange gode videoer på YouTube der viser hvordan det skal sættes op. Så gætter på efter man har prøvet det en gang, så kør det bare :).
  9. Ja det gør det! Jeg kørte også med 2.1.0 inden jeg gik på 2.2, men det var fordi mine Xiaomi Aqara Sensor med LUX ikke var understøttet med det jeg gerne ville bruge dem til. Men efter seneste snapshot build er noget så gået helt galt. Min primære installation er også på en Rpi3. Årh det er øv :(...
  10. Jeps og nu kom der endelig noget; 2017-11-28 21:55:25.739 [WARN ] [org.apache.karaf.services.eventadmin] - EventAdmin: Blacklisting ServiceReference [{org.osgi.service.event.EventHandler, org.osgi.service.cm.ManagedService}={event.topics=openhab/*, service.pid=org.openhab.ihc, component.name=org.openhab.binding.ihc, component.id=253, service.id=384, service.bundleid=242, service.scope=bundle} | Bundle(org.openhab.binding.ihc_1.11.0.201711190210 [242])] due to timeout! Jeg har lige hentet openhab 2.0.0 til min laptop og der virker mine ihc items uden problemer. Så noget er galt i det seneste snapshot / build.
  11. Jeg har faktisk ikke fået testet så meget i habpanel, men du har ret i at det somme tider arter sig underligt. Det jeg hæfter mig mest ved er, at mine rules ikke fyres af efter hensigten. Det er derefter jeg hopper ind på BASIC UI og kan konstatere at den ikke længere reagere på Sliderne og Switches. Jeg har et par regler der kører om natten, der skal slukke lyset og det sker også i nogle tilfælde, men ikke altid. Jeg vil prøve at udkommentere dem og se om det er dem der gør noget. Min regel kør hver nat kl. 00:30, hvor den slukker udelyset og sætter "Natmodus", som er en dummy switch. Denne switch bruger jeg så i en anden regel, hvis der er motion på min Xiaomi Motion Sensors så skal dimmerne tænde (IHC), i 2 minutter og derefter gå ud. Men om morgenen når jeg så står op, så kan jeg ikke længere tænde lyset via sliderne eller switches. Så selvom der skulle være problemer med Basic UI, så burde mine regler jo blive triggered alligevel.
  12. Ja - det er godt nok træls. Rent faktisk så oplever jeg igen igen, efter IHC Binding blev geninstalleret at det bare virker. Men så går der lige lidt tid, også selvom timeout=10000, at pludselig vil den fra min BASIC UI overhovedet ikke reagere når jeg trækker i en slider eller en switch på mit lys der er forbundet til IHC'en. Ved ikke lige hvad det er der trigger det :(. Umiddelbart i loggen kan jeg fint se events at der klikkes / ændres værdi, men som om intet kommer ned til IHC'en. Alt virker fra LK's egen app på Apple og Android samt kontakter - bare ikke via openHAB'en.
  13. Hej @Kandersen, Det har du garanteret ret i. Jeg ser det også "oftest" når det er der ikke har været sendt noget til Controlleren i noget tid. Jeg har desværre ingen følere, men tænkte derfor sådan en keepalive kunne være en idé, som de andre skrev. Hvor ofte trækker du data fra dine temp. målere?
  14. Hej alle, Jeg har læst lidt igennem denne tråd: og kan se andre også har bøvlet med at man mister forbindelsen eller den timer ud mod IHC Controlleren. Jeg løber ind i samme problem, og når jeg så skyder kommandoer afsted mod Controlleren, så sker der intet - andet end jeg i min log kan se den smider en Time-out fra IHC'en. Jeg tænker at give mig i kast med dette - men jeg er usikker på, hvor jeg skal finde denne: [ON:0x505a:100]. Lige nu benytter jeg jo kun "Output" fra de fleste af mine IHC enheder 0x1FDA93B f.eks. Switch ihc_keepalive "" {ihc=">[ON:0x505a:100]", autoupdate="false"} rule "Avoid IHC command delay" when Time cron "0 12/15 * * * ?" then sendCommand(ihc_keepalive, ON) end Hvordan skal jeg give mig i kast med ovenstående - skal jeg oprette en dummy i min IHC Controller, eller hvad er smartest for at den ikke falder i søvn :).
  15. Hej Lars, Du har 100% styr på det her - kan du smide et link på en af de PIR som du ved virker og som jeg kan købe i en webshop - resten må være op til elektrikeren
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok