Jump to content
IHC-User.dk

Kentora

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Ovenstående er taget fra Apples dokumentation her
 2. Version 0.1

  18 downloads

  En simpel tidsbegrænset 1 tryks kip funktionsblok. Indgang: - Kip - OnTime - OffTime Udgang: - Udgang Kip 1 tryks styring OnTime Tiden hvorfra man kan trykke på knappen OffTime Tiden hvorfra man ikke længere kan trykke på knappen - her slukkes der også for udgangen Udgang Udgang til lampe
 3. Jeg sad faktisk med præcis det samme problem i går. Det der hjalp for mig var at åbne Java indstillingerne på min computer (Configure Java på min computer), klikke ind på sikkerheds-fanen, og sæt den til "medium" (Det mindste). Det virkede i hvert fald for mig.
 4. Hej Mikkel! Mine forældre er netop flyttet i et hus med IHC styring, og jeg er meget interesseret i at kunne kommunikere med IHC fra min RPI. Jeg vil rigtig gerne lege lidt med dit system, hvis det er i orden med dig? Jeg har erfaring med både RPI, linux, PHP og generelt programmering.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.