Hop til indhold

andersnygaard

Members
  • Antal indlæg

    38
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af andersnygaard

  1. Jeg har opdateret min IHCremote App på min HTC smartphone med Android 8.0.0, og har nu forsøgt at forbinde lokalt, men stadig uden held. IHCremote App'en ser ud til at være opdateret d. 29/11-2018. Er der nogen som har haft held med at forbinde via Android med den sidste nye App opdatering?
  2. Mange tak for dit svar/hjælp - jeg havde pt. kun brug for at få forbindelse via LAN/WiFi og derfor kun sat den på til dette, det burde også være den nemmeste måde da man undgår portforwarding. Men det er selvfølgelig også ok hvis det kunne virke via WAN i stedet. Jeg får se om jeg når at prøve det inden opdateringen kommer ;-)
  3. Tak for deling af din oplevelse Ulrik, lyder som om det er samme fejl vi taler om. Jeg har også talt med LK i sidste uge og fik samme svar, dog med en næsten garanti om at det bliver på denne side af jul ;-)
  4. Hej Kasper Jeg har pt. ikke lige lavet portforwarding i min router til dette, tænkte det var lettest at få det til at virker lokalt først, men det er åbenbart ikke lige til at få et svar på hvorfor det ikke virker.
  5. Ja, det er det nemlig. Fik at vide af LK, at der snart kom en opdatering på Android App'en og så blev det løst. Men selvom jeg har opdateret App'en og min Android er nyeste version 8.0.0, så kan jeg stadig ikke få det til at virke.
  6. Nogen der måske kan hjælpe med mit problem om manglende forbindelse via min IHCRemote android APP. Jeg ønsker bare forbindelse via LAN, men den skriver hele tiden "Authentication Failed, Please verify settings" ved opstart og forsøg på forbindelse !?!? Når jeg taster de samme oplysninger i App'en på min iPad virker det fint
  7. Til info fandt jeg endelig en løsning på mit login problem. Jeg havde for noget tid siden opdateret til FW 2.7.220. Nu lagde jeg så i stedet FW 2.7.199 i controlleren og derefter igen 2.7.220. Dette løste hele problemet!
  8. Hej Håber på et klogt hoved :-) Jeg kan pludselig ikke logge ind via LK IHC Visual, men godt via LK IHC Administrater? Eller dvs. jeg kan via administrator nogle gange, og så melder den ellers også her login fejl?? Nogen gode forslag? Tak :-)
  9. Jeg er også i tvivl om, hvornår bruger man IHC Input modul 16x24VDC - 3MA kontra 24MA ? Når man vil tilslutte, IHC Tilstedeværelses PIR, IHC Temperatur sensor og IHC Skumringsrelæ ?
  10. Okay, er det så noget med at lampeudtags modellen Ø80 også kan dæmpe LED i forhold til de andre modeller? Syntes bare jeg har set flere med trådført installation hvor de bruger Ø80 modellen og skruer dem op på en række ved siden af tavlen, mener bare der kunne man jo så have brugt 1M fuga som fylder mindre, hvis de kan det samme...
  11. Hej Et lille spørgsmål omkring wireless lysdæmper. Er det kun denne wireless lysdæmper som kan dæmpe %-vis styret via Visual controller? IHC® Wireless Lysdæmper Lampeudtag 250 W UNI, rund Ø 80 - 1020007464 Hvad med denne: IHC® Wireless Lysdæmper Universal 250 W UNI 1 modul, FUGA - 1067003395
  12. Jeg er også helt med på at det måske er nødvendigt at bruge flere forskellige systemer, men flere forskellige systemer=flere fejl muligheder og sårbare løsninger. Og til et privat hjem løber det hurtig løbsk hvis der skal investeres og vedligeholdes i mange systemer, så er det lige pludselig ikke en mulighed for en alm. familie men kun velhavende. Jep, altid fortrådet hvis det er muligt, igen pga. hurtigere reaktionstid og virker altid mht. dårlig signal mm. Og hvis det ikke kan lade sig gøre, så er trådløs selvfølgelig OK. Det er netop totalt vanvittigt at man ikke har lavet den trådløse dimmer som tavlemodul, når mange andre alligevel skruer dem op på en række ved siden af tavlen for at holde det hele samlet til den ellers fortråede installation. Men nu du skriver at man godt kan få trinløse telestater hos nogle producenter, ville der så være en teoretisk mulighed for at bruge en trinløs (230V) telestat sammen med en trådløs dimmer og så opnå den løsning jeg søger til styring af en radiator?
  13. Det har du ret i. Umiddelbart burde man jo kunne tage et IHC 1-10V Output modul hvis man så havde en radiator telestat med 10 trin, dermed kunne man jo simpelt styre i forskellige trin, som en gammeldags radiator termostat gør i dag. Men ja, det er jo nok svært for LK at bede Danfoss om at lave en sådan universal telestat, da de jo har deres eget Danfoss Living som konkurrent og gerne vil sælge i stedet for. Det kan godt være jeg er gammeldags, men jeg vil stadig kun bruge ét system og yderligere vil jeg have alt trådført :-)
  14. OK, jeg ville dog helst ikke ud i det med flere forskellige systemer, bare nøjes med IHC :-)
  15. Du har ganske ret i det du skriver Lars, men min begrundelse er egentlig simpel (ligesom det burde have været simpelt for LK at lave en ordentlig radiator styring). Jeg ønsker via IHC tablet og min smartphone at kunne se hvad den aktuelle temperatur i hvert rum via IHC temperaturføler. Så ønsker jeg at kunne sætte et setpunkt igen via ovenstående for hvert rum. Samt at kunne kombinere/ændre temperaturen i hvert rum med programmering i forhold til hvornår man er hjemme/ude, om det er dag/nat, om man opholder sig i rummet og hvornår et vindue er åbent. Alt sammen noget som jeg syntes bør være simple løsninger og brugbare. Men hvis jeg skal ud i IHC Captain og andre 3. part produkter, så kræver det lige pludselig en meget mere avanceret opsætning og senere større fejlsøgningstid samt at jeg så ikke længere kan nøjes med at bruge IHC Tablet og IHC Remote (smartphone) til betjening. Og det sidste er en vigtig del for mig, at det hele er integreret via IHC så der kun er én programmering/opsætning og én betjeningsform.
  16. Ja, denne funktionsblok ser ud til at kunne løse opgaven.
  17. Super, jeg undersøger indstillingsmulighederne og deres funktion. Selve funktionsblokken, er det en du selv har lavet eller er det en standard? Også rigtig god idé med den direkte aktivering af dem, så man undgår at de går fast. OK med output modul og PSU :-)
  18. Hej Lars Tak for dine input. Jeg har besluttet mig for udelukkede at bruge IHC, på trods af det har sine begrænsninger. Jeg kan dog undre mig meget at de er så langt bagud med noget så simpelt som at styre en radiator, som du selv skriver er der mange andre konkurrenter som sagtens kan finde ud af det! Og det er jo ikke ligefrem raket-videnskab. Men jeg har den holdning at så vidt muligt så blander jeg ikke tingene sammen (producenter imellem) af den grund at jeg gerne vil have at komponenterne er udviklet til hinanden. Og i forhold til IHC, så vil jeg gerne kunne styre lys, varme (og tyverialarm/adgangskontrol/TV-overvågning, dog ikke IHC - pga. jeg til daglig er sikringstekniker) som omfatter, gulvvarme, radiator, PIR føler, temperatur føler, lux føler, magnetkontakter på ovenlysvinduer mm. så jeg kan programmere mig ud af hvilke funktioner jeg ønsker.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok