Jump to content
IHC-User.dk

chrmm

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Tak, Det var netop nærføring jeg tænkte på, og den løsning havde jeg ikke overvejet, men super løsning.
  2. praktisk råd ønskes, når PVL-ledere og Link-10 svagstrømskabel slutter i en 2½M indmuringsdåse med tryk og stikkontakt? Mit problem er at sikre PVL lederne bliver langs bagsiden og ikke kommer nær lederne i svagstrømstrykket.
  3. I forbindelse med jeg skal have udvidet min installation med et nyt decentralt output modul, har et par spørgsmål meldt sig ang. overgang fra gammel til ny bekendtgørelse. 1. Når tavlen ikke er udført med fast klemrække til hverken Nul eller Jord, skal der anvendes klemrækker der sidder fast på skinnen (WDU el. lign) til disse? 2. Når et kabel bundt indføres fra en kabelkanal der støder op til tavlen, må der maks være 2,5 mm luft rundt om bundtet?
  4. Er jeg den eneste der fornemmer at Schneider ikke gider at bruge tid og penge på at få opdateret deres Java certifikat? Jeg kontaktede Schneider for lidt over en mdr. siden ang. at deres certifikat har været udløbet siden december, og fik af vide de arbejde på sagen, men en workaround var at nedgradere Java til 8v66, men det giver til gengæld en masse sikkehedsbrister. Er der nogen her på forummet der har undersøgt om men kan holde Schneider økonomisk ansvarlige da deres produkt jo ikke lever op til beskrivelserne, for hvis alle brugere skulle have erstatning, kunne det være de fik fingeren ud og opdateret certifikatet.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.