Hop til indhold

Erling Bjærre

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Erling Bjærre

  1. Hej Lars Er det korrekt opfattet at hvis jeg vil have glæde af den nye SW, så skal jeg have skiftet controller til ver. 6.2 (min er 6.1)? Jeg mener at have læst at den har mere RAM. Er der andre betydende forskelle? Og ved du om den nye SW er stabil? Jeg har med senest 2.7.220 oplevet at min controller ser ud til at genstarte, hvis jeg logger på (lyset blinker). Det oplevede jeg ikke ved tidligere SW. Håber at du kan hjælpe med svar. For det er lidt svært at finde brugbar info på LK's/Schneider's hjemmeside :-) - altså ud over en liste over versioner. Mvh Erling
  2. Hej Lars Ja, det kalder jeg meget arrogant og meget lidt kundefokus. I min tid hos Danfoss havde vi folk siddende, der fulgte med og kommenterede professionelt - også selvom vores direkte kontakter var installatører (jeg var i international service). Og her fik vi mange gode input til at blive bedre. Men selvfølgelige kræver det at man har en god forståelse for hvem ens kunder er !!! Nå, jeg vil i hvert tilfælde ikke anbefale IHC til andre, der er i overvejelser. Tidligere var jeg det. Men skal det ændres, skal de godt nok komme "ind i kampen". Og var det simpelt ved jeg godt hvad jeg ville gøre i dag - men desværre sidder jeg lidt i saksen, hvis ikke jeg vil ud i den store investering. Og det ved LK/Schneider nok - øv :-) :-) Dårlige markedsfokus i min verden.
  3. Jeg har svært ved at se at IHC bliver prioriteret hos Schneider - i givet fald havde de vel længe sørget for at komme med den lovede opdatering til deres (endnu) eksisterende kunder. Hvem af jer tør bygge på deres system i fremtiden - om det så er en ny controller, eller ej? Skulle jeg vælge i dag, ville jeg bestemt ikke vælge IHC - eller for den sags skyld et andet produkt fra Schneider. De udemærker sig ved manglende interesse, når først produktet er solgt, kan jeg efterhånden mærke. Jeg håber at nogle fra Schneider "kikker med" her i dette forum - og at de måske snart kommer med troværdige udsagn og viser at de står bag deres produkt!!! Personlig vil jeg ikke turde investere i en måske kommende kontroller. Hvad for jer til at tro at de vil vedligeholde den, når de lige nu ikke gør noget.
  4. Hej Lars1 Så lykkedes det at komme på ved at nedgradere Java til 8.71 Tak for hjælpen - når nu ikke LK/Schneider gider at vedligeholde deres produkter Jeg håber at de snart føler at de skylder deres kunder at gøre noget - ud over at love og love. Jeg føler ikke ligefrem trang til at anbefale deres produkter til nye intetanende kunder.
  5. Hej Lars Nedgraderede du Java eller hvad gjorde du for at få det til at virke? Jeg bliver blokeret af at certifikatet ikke er opdateret.
  6. Ja, selvfølgelig ville en virkende app være dejlig. Men jeg bruger app'en IHCDroid, der virker ganske godt. Til gengæld synes jeg det ville klæde LK (Schneider) om de opdaterede SW så man kan komme på med Win10 og opdateret Java. Det er vel basalt at man kan bruge den indbyggede browser - eller stiller jeg for store krav? ;-) Nå, der må vel komme noget inden produktet helt udfases - eller hvad tror I? LK er jo ikke just særlig troværdige - mærkeligt at de kan leve med det!!!
  7. Hej Lars Nu er ugen jo ikke gået endnu :-) Men hvis ikke der sker noget, kunne vi måske overveje at vi alle ringer, blot så de forstår at det ikke er en "nice to have" feature vi efterspørger, som de kan komme med engang når de ikke lige har andet for. Jeg synes at vi lige skal vente, og give dem en chance så de kan vise at de er til at stole på. Mvh Erling
  8. Hej Lars Først tak for din hurtige respons. Ja, det er ærgerligt at LK/Schneider Electric er så langsomme. Eksisterende kunder kommer åbenbart i anden række ved problemer. Problemet er jo ikke nyt. Mærkelig forretningsmodel. Ja, jeg må vente. Jeg ser dog lige om jeg ikke får tid til at ringe til dem, så de ved at der er endnu en utilfreds kunde. Måske kan det lægge pres på dem og få den SW ressource frigivet, så vi kan få en fungerende FW. mvh Erling
  9. Hej Lars Jeg har oplevet samme problemer som Torben beskriver og selv om jeg opdaterede til 2.7.220 har jeg samme problem. Jeg afvises på grund af outdated certifikat. Jeg har søgt meget - også på nettet - uden at finde en løsning. Den må jo findes. Så hvad gør jeg? Min gamle PC med Win XP og gammel Java kan jeg logge på med - og jeg tør ikke opdatere denne. For så er jeg helt lost :-) Så al hjælp er meget velkommen. Mvh Erling (har haft anlægget siden 2011)
  10. Hej McenterFreak Tak for svaret. Det virker Må håbe at Java fremover testes lidt bedre, så vi andre ikke hele tiden skal ændre opsætninger Mvh Erling
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok