Hop til indhold

Rolf Mortensen

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Marslev

Rolf Mortensen's Achievements

  1. Fantastisk, den virker mange tak for hjælpen. Jeg fik dog en advarsel fra Wndows defender. som jeg valgte at ignorere, ellers virker det hele. Den er absolut en donation værd, men nu åbner muligheden for dette ikke igen? (send et link, eller mobilpay) Men skuffende at LK ikke kommer med løsningen.
  2. Det virker heller ikke her hos mig, Mikkels starter åbner min dokumentmappe og så sker der ikke mere. Min controller er version 6.2 og ca 11 år gammel Findes der en forchromet løsning, f.eks at udskifte controlleren til en nyere? vil det løse problemet? og kan den fungere sammen med de andre ældre enheder?
  3. Tak for svarene, vi må bare vente og se om der kommer en opdatering der løser problemet. (det er jo heller ikke noget stort problem) MVH Rolf
  4. Hej Lars Min firmware er den sidste nye, 2.7.168, hvor der ovenikøbet står at den indeholder et nyt Java certifikat. Men det er rigtigt at fejlen også var der før opgraderingen. Og ja det giver ikke noget problem lige nu, men der står jo at der bliver blokeret i fremtidige versioner af java. Og fejlen viser sig ved både serviceview og administrator. MVH Rolf
  5. Når jeg starter Service View får jeg følgende fejl: Er der andre der har set den? Hilsen Rolf
  6. Jeg kan at man skal downloade de der billeder til brugergrænsefladen, men hvordan lægges de ind i design programmet? Jeg har lavet en grundplan af mit hus og sat nogle elementer ind, men har ikke den brugerflade der er vist, kan den lægges ind oveni eller skal jeg starte helt forfra.Har haft IHC i godt 1 år men jeg har først lige fået opgraderet til en controller med Wiever funktion.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok