Hop til indhold

Allan Larsen

Members
  • Antal indlæg

    16
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Allan Larsen's Achievements

  1. Tak for link:) Jeg har nu bestilt en og vil teste den, men problemet er at LK´s "USBPORT" ikke er en USB port, men en "lanport", så det bliver spændende at se om det vil virke:) Men netop det at det er en lanport med en ipadresse burde måske kunne bruges i en egen udvikletfirmwareloader via LAN.Og her er en ekstra lille information om firmwareopdateringen.... Omkring 82-83 % stopper den et kort øjeblik, da den skifter spor - og stopper firmwareopdateringen helt her, er der en loddefejl på printet og controlleren skal ombyttes....:(Bare lige til at have i baghovedet inden man bruger flere timer på at finde en fejl....Der er controllere i omløb med denne fejl, men da den først vises ved firmwareopdateringen, kan den godt nok være svært at finde... Kontakt LK Kundeservice ved denne fejl, da produktet har været fejlramt fra starten.
  2. Jeg har et 8 installationer i Irland og England og tænkte på om der er nogen der ligger inde med enfirmwareloader, der tillader opdatering via LAN -> InternetEller er der nogen der kan lave en mod betallng ( evt. i IHC Stumper :-) )=S= har klargjort dette under administrator, men funktionen er ikke aktiv i DK softwaren....:-(Send mig evt. en PM hvis det er bedre...:-)
  3. Det vil sige at temp føler virker perfekt....:-)
  4. Jeg laver ikke nye installationer mere, da der er rigeligt at lave i renovering af systemer der er lavet forkert.Så de steder hvor der er behov for en extern konsulent, bliver jeg tilkaldt til at hjælpe.Jeg laver ligeledes mange opgraderinger af ældre IHC systemer via mit site på nettet, samt sælger ekstraudstyr til IHC, så der er rigeligt at se til...:-)
  5. Larsså har jeg misforstået dig.jeg troede at du ville bygge en CO2 tester selvsorry..:-)
  6. Er det ikke bedre at købe et færdigt produkt med hensyn til sikkerhed frem for at lave noget selvProdukterne skal jo igennem en stor sikkerheds test for at blive godkendt:)
  7. Hej JensEr det den gamle eller nye model af voicemodem....?Samme varenummer, men den nye model har en comport på toppen:) Den gamle model har lidt problemer med V2 og de gange jeg har haft problemet, har LK ombyttetmodem UB uden problemerMen du har måske haft det til at virke på denne controller før...?
  8. Hvad med denne her..?Nogen der kender den..?http://www.smarthome.com/79447/SafeAir-Carbon-Monoxide-Detector-250-CO/p.aspx
  9. Yes jeg er selv elektriker og har lavet rigtigt meget IHC;) Jeg har arbejdet med IHC siden 1995 full time og har set mange installationer og derfor glæder det mig at se en installation som din:) Der er langt imellem og jeg må sige at nogle gange ser jeg flottere udført arbejde udført at private end af fagfolk - kedeligt men sandtHåber ikke jeg får dårlig karma af den bemærkning:)
  10. I de fleste tilfælde vil jeg give dig ret med mht. LKDe har styr på tingene, men denne sag har en lidt anden historie.Tilbage i start 90erne kommer IHC på markedet og ELtavlerne var uden bund og dermed ikke dobbelt isoleret som vi kender UG tavlerne i dagSå derfor skulle kølepladen jo være jordet, men da de sendte de nye UG tavler på markedet så burde PS vel have været opgraderet PS til den model som vi kender idag altså uden jordet forplade.Så deres opgradering er vel 10år for sent....??Men lad os se hvad SIK siger
  11. Tusind tak for dit input.jeg vil bruge dine gode henvisninger til installatørens brev til SIK, så må vi se hvad deres vurdering af sagen er:) Igen mange tak og jeg vender tilbage når vi har et svar fra SIK:)
  12. Min kopi af SB ligger på kontoret, så hvor har du evt. set at man godt må...:-)Nice pointe med jordingsskinnen, men nu henviste jeg til aktive produkter såsom powersuply 72 watt gammel model, hvor der sidder en jordet køleplade på fronten, der som bekendt stikker ud igennem forsiden på UG tavlen.Jeg formulerede spørgsmål lidt forkert i første omgang, så jeg prøver lige igen;) Må der sidde jordet materiel, der bryder en dobbeltkapslede enhed som f.eks UG tavlen...??Jorden er direkte forbundet til kølepladen på front af Powersuply og denne stikker ud igennem UG tavlen.
  13. Allan Larsen

    Gammel IHC Power 72 Watt

    Hej ForumJeg har et spørgsmål som jeg har forsøgt at få et svar på længe og vil derfor gerne høre jeres svar på det.Hvis vi nærlæser SB, så er det ikke tilladt at have jordet materiel inde en dobbeltkapsling.Så sat på spidsen.....Er det tilladt at have en gammel IHC power 72 watt i en UG 6/12/18/24 tavle......?Jeg er meget spændt på at høre jeres svar på dette og de nærmere begrundelser for hvorfor netop dette skulle være lovligt.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok