Hop til indhold

BrianH

Members
  • Antal indlæg

    91
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kolding

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

BrianH's Achievements

  1. Ja det giver jo sig selv så snart der kommer en tegning på. Jamen så behøver jeg ikke få trukket et ekstra kabel. Det passer mig også fint :-). Tak for hjælpen alle sammen.
  2. OK - jeg mener bare at have hørt at man ikke må køre nul på en sikringsgruppe samtidig med at man har faser på en anden. Det vil man jo komme til ved at gøre ovenstående. Fx: Gruppe1 230V 13A -> IHC output 230V -> Rød ledning i 2,5mm2 kabel Gruppe2 400V 16A -> Slaverelæ -> sort + hvis ledning i 2,5mm2 kabel Hvor kobler jeg så nulledningen til i kablet? Er det ligegyldigt om jeg tager den fra gruppe 1 eller 2? Laver man ikke en mulig fejlkilde der?
  3. Er det lovligt mht. nulledningen? Så får den ene fase nul fra mit alm. 230V udgangsmodul og den sikring der sidder bagved, mens de sidste faser får nul fra slaverelæet/den 400V sikring der sidder bagved. Den eneste måde det er muligt på, er vel at jeg forsikrer slaverelæet fra samme sikring som der sidder bagved 230V modulet og dermed nøjes med 13A?
  4. Hej, Er det rigtigt forstået at LK's output 400V bistabil 820B1028 er den eneste mulighed for at fremføre 13A eller 16A i et 2,5mm2 kabel? Så vidt jeg kan se kan det andet 400V output modul (120B1027) kun fremføre 10A. Jeg har nemlig allerede et 2,5mm2 kabel trukket og har brug for at kunne styre den ene fase via IHC (max 10A) samtidig med at jeg trækker 13A eller alternativt 16A på de 2 andre. De må dog gerne være med strøm på altid. Så vidt jeg kan finde ud af inde i mit hoved er min eneste mulighed uden at trække et ekstra kabel at montere det bistabile 820B1028 modul. På forhånd tak. Mvh. Brian
  5. Meget interessant. Zigza må være vejen frem. Hvis man samtidig får noget Domoticz op at køre så man nemmere kan lave ændringer i temperaturen så giver det ikke nogen mening manuelt at kunne indstille det i de enkelte rum. Mht. ventilationen er planen at det skal stå på loftet lige over mit bryggers, hvor jeg har en stoker. Planen er så at den skal forvarme luften via en vandvarmeflade. Jeg vil ikke kunne mærke det i mit pilleforbrug og det sikrer at trækproblemer bliver minimeret. Derfor jeg også tænker luftindtag på nordsiden da jeg vil få fordelen af det om sommeren.
  6. Hej, Tak for svar. Desværre har jeg aldrig fået e-mail om der var svaret :-( Jeg vil ikke styre ventilationen på baggrund af varmen, men have muligheden for at koble det sammen med IHC så jeg fx kan skrue ned for varme OG ventilation når vi fx er 2-3 uger væk på ferie og automatisk tænde i hvert fald varmen igen 1-2 dage før vi kommer hjem. Derudover vil jeg gerne have muligheden via IHC manuelt at kunne styre ventilationen i stue og soveværelse via en motorventil (konen har det ikke godt med træk - så muligheden skal være der - og være let tilgængelig) Min controller er med Viewer, men kun HW 6.1 Mht. ventilationen så er planen faste stålspirorør og bløde slanger/muffer mellem aggregat og rør for at mindske vibrationer. Der skal lyddæmpere på alle udtag. Planen er taghætter, men er blevet i tvivl om indsugningen ikke skal være i udhæng på nordsiden i stedet for på sort tag af cementtegl (varme) Ja jeg har bemærket at LK's termostater koster kassen. Der findes ikke andre løsninger til at måle til billigere penge? I dag har jeg også en passiv gulvvarmestyring (Wirsbo fra 2001)med telestater tilsluttet og trådede termostater i den anden ende. Termostater har 3 ledere sluttet til der går direkte til gulvvarmestyringsboksen. Termostater er dem her - http://dbastatic.dk/pictures/pictures/75/4f/ca1c-1c89-4bba-ae6a-85dea9db6b2a.jpg?preset=vipgalleryprimary Jeg har tidligere haft kig på nogen fra Elko til ca. kr. 1.200,-/stk. De kunne nemlig reguleres både fra IHC og fra rummet selv. Der var display på. Jeg ved ikke om de nye fra Elko kan benyttes i IHC. Men den med touch kan købes for kr. 1.400,- norske - http://www.elektroimportoren.no/plus-display-termostat-3200w-ph-elko/5491630/Product.html Men kan man ikke bare bygge dem om jeg har (genbruge kassen) og sætte en Zigza termostat indeni? -Brian
  7. Hej, Jeg har et IHC anlæg med en controller version 6.1. Alt er p.t. trådet. Jeg går lidt og tænker på at få et Nilan Comfort 300LR ventilationsanlæg monteret da jeg døjer med fugt i huset. Jeg så at der kunne fås en IHC styring til anlægget, som på en eller anden måde kan arbejde sammen med IHC varmestyring. Jeg har selv trådede termostater med tilhørende gulvvarme og 11 telestater. Så tænkte jeg at de måske kunne være smart at styre det hele med IHC og med varmestyringsmodulet og koble telestater op på 24V output, og enten se om jeg kan benytte mine eksisterende termostater eller købe nogle andre og koble dem op på et 24V input (3mAh) modul. Men skuffelsen kom, da det gik op for mig at det skal laves i SceneView/Design, og at hvis man skal kunne tilgå det via web (Fordi man ikke har en iPhone, men en Windows Phone), så skal man jo lave det nok engang i Web delen. Det er også det der har gjort, at jeg aldrig har fået lavet grundplan af mit hus derinde – jeg synes simpelthen det er molboarbejde, at skulle lave al programmeringen nok engang. Vil man kunne lave det i Domoticz og så forbinde til IHC via IHC-Captain eller evt. via dit hjemmeudviklede plugin Jonas? Og er der nogen der ved om man med fordel kan spare Nilans IHC styring væk og i stedet forbinde direkte fra Domoticz via andet HW - fx IPX800 eller lignende? Nilans IHC styring koster immervæk kr. 5-6.000,- På forhånd tak. -Brian
  8. Hej igen, Så har jeg fundet problemet. Jeg havde ved en fejl linket pulsudgangen fra mit sluk alt til en stikkontakt til at tænde/slukke mit WIFI. Se vedhæftede: Mange tak for den hjælp i har givet for at jeg kunne finde fejlen - især dig Lars.
  9. Tak for det - så giver det mere mening for mig. Jeg må igang fra en ende af med at kigge mit program igennem. Der skal nok være noget der er lavet uhensigtsmæssigt.....
  10. Mange tak for udførlig info. Så ubenyttede eller delvis ubenyttede programmer/FB'er er ikke godt. Ej heller fx skumringsrelæer i en PIR der er forbundet fysisk til en indgang men som så ikke benyttes? Dvs. at hvis jeg vil have en sensor til at tænde 3 udendørslamper så bør de 3 lamper monteres fysisk på samme udgang i stedet for at gøre det inde i FB'en? Jeg må heller ikke have fx 3 udendørssenssorer placeret på hver deres indgang fysisk, men i samme indgang i FB'en - de skal istedet også flyttes til samme indgang fysisk? Hvis 2'eren er som beskrevet så skal man da godtnok lige have nogle ting lavet om i tavlen.....
  11. Hej igen, Jeg har nu fjernet alt i mit program der ikke benyttes, samt ændret alle status til at være på udgange og ikke på FB'er. Det har ikke hjulpet desværre. Lars du skriver: Sørg for at der et 200% match mellem hvad der er monteret på dine ind og udgange, og hvilke produkter du har tilføjet i dit program. Check også at alle produkter konfigureret med de rigtige dataliner Lad være med at have flere produkter på samme datalinie. Hvad mener du helt præcist med disse 2? Jeg har en idé om hvad du mener, men kan du komme med et par eksempler?
  12. OK - jeg må tjekke det slavisk igennem. Det har ikke hjulpet at fjerne min hjemmesimulering.
  13. Jeg har nu fjernet alt min hjemmesimulering og programmet er gået fra over 4MB til 700KB. I nat var der ikke noget lys der tændte. Jeg har i dag opgraderet til .220 igen. Jeg vender retur om det virker.
  14. Jeg kan konstatere at det IKKE har hjulpet at gå tilbage til FW ver .199, så jeg vil prøve nogle af Lars' råd for at se om det gør det mere tåleligt. Lars når du skriver undgå timere og tællere - gælder det så også LK's egne FB'er eller kun mine egne?
  15. Så har jeg lige lagt den gamle .199 FW på - så må vi se om det hjælper.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok