Hop til indhold

enke

Members
  • Antal indlæg

    84
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

enke last won the day on March 20 2018

enke had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

enke's Achievements

  1. Mht. dit skærmdump er det normal når du har lavet en reset og så går ind via WAN (din adresse i browseren viser det er wan). Her skal du først ind i adgangskontrol og tilvælge hvad du vil have på WAN siden. Men det er ikke gode tegn at du ikke kan logge på via USB. Har du også prøvet at slette java cache etc ? Har du prøvet at logge på via LAN ? Den skulle give dig lidt muligheder. Brugernavn og password er vist admin,admin.
  2. Hej og hvis det ikke virker så prøv med et andet USB kabel. Har selv været ude for at det ikke virkede med et af mine kabler.
  3. enke

    Service View

    Det er ikke lige til at gætte på men prøv at kør projektet igennem in XML validaring (f.eks http://validator.w3.org/ ). Den fortæller om projektet er gyldigt. Hvis der er en fejl i (og det gætter jeg på der er) så skal du forsøge at fjerne den linie hvor fejlen er.
  4. enke

    Service View

    Du skal bruge javaws.exe :-) Det finder du under din java installation
  5. I forbindelse med forbedringer i beta firmwaren er det vist vigtigt at RF versionen er 1.03.q. Jeg gætter på at en del af forbedringerne ligger i den del. I forbindelse med opdateringen har du så RF version 1.03.q ? Hvis ikke kan man åbenbart kontakte LK (http://lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/nyheder/ihc-nyheder/firmware-release.page?)
  6. enke

    Java

    Måske ikke jordens mest konstruktive bemærkning ?! Istedet for bare at brokke sig så prøv at være lidt konstruktiv. Hvad virker bare stadig ikke ? Som jeg skrev i starten af tråden virker det fint hos mig (og iøvrigt også hos en af mine venner). Jeg har BETA firmware, en Windows 7 professionel PC og så opgraderet til Java 8 update 25. Og det virker faktisk :-) Så er der den irriterende pop up ... tjahhh jeg mener at det generelt er et problem med den type certifikater og at man ikke kan fjerne den - men hvad ved jeg ;-)
  7. Hej forslag 1: når du logger på via USB er din IP adresse ligegyldig. Det er dine portnumre til gengæld ikke. Dvs har du tidligere ændret din webport 80 til noget andet skal du skrive usb:<port nr>. forslag 2: har du opdateret til Java 8 ? Så skal du slå TLS1.2 og TLS1.1 fra i din java advanced security settings. Søg på forummet.
  8. enke

    Java

    >Men som jeg læser det er problemet at jeg tilgår controlleren fra en anden ip-adresse end certifikater tillader. Hvordan fixer jeg det? Det gør du ved at tilføje din ip adresse i hosts filen. Se f.eks here http://www.tekrevue.com/tip/edit-hosts-file-mac-os-x/ Jeg er dog ikke så sikker på at det hjælper med til at slippe af med dit popup vindue Java 8 er releaset fra Oracle. Hvis du 'kun' får upgrade 71 for Java 7 når du kommer ind på java.com, så led lidt inde på siden.
  9. enke

    Java

    Hej Bjarne som ihcJesper skriver mangler du et s i din URL, men det gør dog ingen forskel for din popup i Java 8. Hvis du ser på beskrivelse af Exception list i Java settings skriver Oracle at "Applications launched from the sites listed will be allowed to run after the appropriate security prompts". Som jeg læser dette vil du ikke slippe for prompten.
  10. @Jesper: hvad mener du med at den ikke vil tage kontakt til din controller ? Kan du komme i kontakt med controlleren med IHC Visual PC Applikationen ? Kan du komme i kontakt med controllere med Firmwareloadreen ? En klassisk 'fejl' er at ændre sine webporte i IHC Controlleren og så glemme dem når man bruger USB. Er du sikker på at du ikke har ændret dine porte fra port 80 hhv. port 443 ? I givet fald skal du huske at skrive USB:<port nr>. Er du usikker på dette kan du nulstille dine porte (og ip) ved at bruge en special firmware som du kan finde andetsteds på forummet.
  11. enke

    Java

    Hej Bjarne lidt forvirret her. Mit svar går specifikt på problemer med at logge på efter opdatering til Java 8 - du kører (så vidt jeg kan se af dit screendump) Java 7 ?? Problemet i Java 8 er at du slet ikke kan logge på. På MAC får du blot meddelelse om at du ikke kan logge på selvom det er korrekt burgernavn og password. Efter ovenstående manøvre (i Java 8) kan jeg igen logge på.
  12. enke

    Java

    En hurtig gennemgang af ændringer fra java 7 til 8 viser at den nyeste java 8 bl.a. bruger TLS v1.2 som standard. Til og med java 7 var det TLS v1.0 der var standard (https://blogs.oracle.com/java-platform-group/entry/diagnosing_tls_ssl_and_https)%C2'> Givet IHC Controllerens alder så kunne man prøve at ændre på den setting. Jeg kører MAC og her skal man ind under java->avanceret og så fjerne fluebenet i TLS 1.1 og TLS 1.2. Det virker hos mig (hvilket viser at IHC Controlleren altså anvender TLS v1.0 )
  13. Jeg er nu hverken elektriker eller installatør, og har fået accept på tilmelding ;-) Har du prøvet at tilmelde dig ?
  14. Du er ikke den første ;-) chck denne tråd http://www.ihc-user.dk/forum/topic/2921-projektet-er-korrumperet-eller-ikke-et-lk-ihc/?hl=%2Bfejl+%2Bprojektet
  15. mon dog - fra nettet "The vulnerable code was adopted into widespread use with the release of OpenSSL version 1.0.1 on March 14, 2012" Men der findes jo websider som kan teste din IHC Controller for dig hvis du har en URL f.eks. https://www.ssllabs.com/ssltest/index.html
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok