Hop til indhold

Nicholas Hansen

Members
  • Antal indlæg

    17
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male

Nicholas Hansen's Achievements

  1. Hej alle Jeg har haft en fejl, som gjorde, at jeg ikke kunne logge ind i min controller. Her er hvordan jeg løste den. Fejlen jeg fik: Fejlen skyldes gammel firmware og et udløbet certifikat. Jeg løste fejlen ved at gå ind i Java og slå sikkerheden fra blot på ip-adressen for min controller: Åben kontrolpanelet (eller tryk WIN-R og skriv control) Vælg Java eller søg efter det Vælg tab'en Security Gå ned i bunden og find knappen "edit site list" under exception site list Tryk på add og skriv ip-adressen for din controller Tryk OK Det kører
  2. Jeg havde brug for at lave en master reset af min controller = slette ALT. Jeg var overrasket over, at der ikke findes en "reset" funktion, så løsningen var at uploade et tomt program. Fjollet, men det virker. Der ligger også et reset-program på www.lkkundeservice.dk (brugernavn og pwd er en bindestreg ('-').Og damn, hvor er IHC dog fedt. Skønt produkt.
  3. Hej vennerJeg skal have sat nogle LED strips (12 V jævnstrøm) til min IHC-installation. Er det 'best practice' at tilslutte dem til et 24V output modul - for at slippe for en dyrere 220V installation med dertilhørende strømforbrugende trafoer.Hvis det er OK - hvad bruger man så til at lave strømmen om til 12V og konverterer man ikke også lige strømmen til jævnstrøm ? Mener IHC 24V kører på vekselstrøm ?
  4. Hej alleJeg har en meget stor wireless installation med 103 wireless enheder og en del fortrådet også.Jeg har fået det irriterende problem, at pludselig kommer der store forsinkelser på mine scenarier. Når jeg via et scenarie vil tænde eller slukke tre-fire lamper, er en eller flere af dem pludselig længere tid om at tænde/slukke end de andre. Det gør sig kun gældende for scenarier. Hvis jeg styrer lampen direkte, enten ved en blok eller i Visio, virker det hele fint. Hvis jeg sletter scenariet og opretter det igen, er fejlen der typisk ikke, men så er den kommet et andet sted, hvor det hidtil har virket. Der er ikke forskel på, om der er mange eller få lamper i scenariet. Nyeste ting er, at på visse tryk, der peger på det samme scenarie, slukker lamperne igen efter de er tændt. Det er det samme scenarie, der aktiveres, så det er lidt sort.LK har anbefalet mig at koble enheder af så der er max 60 enheder. Nu siger stsandarden jo også 64, så det er et godt råd, og det vil jeg gøre her i weekenden. Tror måske jeg samler soveværelset i et minisystem uden controller og så kobler jeg stikkontakterne af. Der er 35. De er der mest for syns skyld for at designet nu skulle passe (det er der, min kone har bidraget ... I ved hvad jeg mener :silly:). Hvis det nu viser sig at det virker - at systemer bliver stabilt med færre enheder - anbefalede LK mig at købe en ekstra controller, og det gør jeg nok også så. Hvordan med sammenkoblingen. Jeg har godt set det der med at sætte to ind- og udgange sammen, men hvor meget kan man reelt styre. Hvad med de wireless enheder ? Hvor meget kan de styres ? Og hvordan med designs i scene designer - kan de fortsat se hele huset hvis noget er på een controller og andet er på en anden ?Og videre - hvordan med kodning - koder man dem hver for sig, eller er den ene master og den anden slave ?:-)
  5. Heldt vildt genialt. Jeg har lige købt en. Så er der noget at lege med i dagene mellem jul og nytår ;)TAK for input..
  6. Hej vennerJeg vil gerne have, at min IHC tænder lyset når min bil kører ind i carporten. Men kun når mine biler kommer. Ikke når andres kommer eller når der kommer gående. Derfor kan jeg ikke bruge en sensor. Jeg havde overvejet en RFID-løsning, hvor jeg sætte en TAG i bilerne, eller nok egentligt bare genbrugte de, vi har til vores parkeringspladser på arbejdet. Men hvad skal man bruge for at komme i gang. Jeg ofrestiller mig en antenne, en læser, en central med et output, der kan sende et potentialefrit signal til et inputmodul på IHC'en. Men måske kan det gøres enmmere eller smartere ? For centralen er garanteret død-dyr - den skal alligevel styre brugerne osv. Kunne være smart hvis man kunne simplicificere det lidt.Hvad synes I og tænker I ?Og er der eventuelt nogen, der har prøvet det ???
  7. Vedr. knapperne... Det hele har kostet 2.000 all inclusive. Det er hvad jeg fortæller over spisebordet. Hvor lillemor så bebuder at hun køber skam alt sit tøj i Netto :)Tør ikke tænke i pengene. Det eneste gode var, at det er købt i to omgange, første heat med lejligheden, og så næste heat med huset her...
  8. Hej,Jeg er faktisk ikke stødt på 64-tryks begrænsningen endnu, har undret mig lidt over den fordi jeg har mere end 64 enheder på. Menmåske er det grunden til controllerens ustabilitet.Jeg var meget i tvivl om det med at skifte samtlige stikkontakter. Det var lidt pga sluk alt-funktionen - nu er den ægte - og så er jeg gift med en kvinde, som vil have, at alt skal være ens. Det er ok at skifte. Men det skal være det samme. "Hvorfor ser stikkontakten anderledes ud herude" ;-)... kvinder... Faktisk er hun en lidt en gave. Når man har sådan en, kræver det nemlig, at ens 'geniale installation' ikke bare er genial i design - det kan vi drenge - men også intuitiv og logisk... Og deeer er vi ikke helt endnu
  9. HeheJeg har leget lidt med en mode select for at have et særligt program til når svigermor var på besøg. Hun forstår ikke det med alle de knapper :)Min tanke var så at lave et program B, hvor alle lampesteder blot tænder med 100% når PIR'en ser at der er nogen und nix weiter. Evt. sådan at alle knapper i et rum blot kipper alle lamper. Jeg fik også lavet en funktionsblok til at sætte de to modes, men kom aldrig videre med hvordan man definerede et A-program og et B-program. Hvis / når jeg kommer lidt videre, skriver jeg om det :)Det er udfordringerne med svigermor. Svigerfar er en anden historie. Han ødelægger alt. Hver gang de har været på besøg, virker vores medie center ikke bagefter
  10. En "svigermor funktion"
  11. Hej CarstenJeg spurgte en gang LK, og den gang havde de ikke. Men det var i en snak om Vieweren - jeg hører dem lige i morgen.
  12. Hej alleJeg boede indtil for en måneds tid siden i en 100 m2 stor lejlighed, hvor jeg havde IHC wireless overalt. Nu er vi flyttet til et sprit nyt L&R-hus, der desværre IKKE var lavet med IHC (det var et demo-hus .. Så nu: Jeg har ændret 40 stikkontakter til wireless, 20 afbrydere er ændret til wireless kombi dimmer, jeg har sat 5 wireless lampeudtag op og jeg har sat en håndfuld batteritryk op her og der. Derudover har jeg 4 fjernbetjeninger og et par nøgleringe. Jeg har perfekt signal over alt. Selv i min datters legehus udenfor - hvor hun har et batteritryk til at tænde og slukke lyset - er der perfekt dækning.Jeg kan være ret langt væk og fange controlleren - f.eks. sidde i bilen 50 meter væk og tænde lyset udenfor.Eneste er, at jeg har oplevet, at controlleren er blevet ret ustabil her på det sidste. Og så har jeg lagt mærke til, at min Sonos installation er blevet ret ustabil - mister forbindelsen konstant, ligesom mit trådløse netværk virkelig stinker selv med nyt AP der kører N osv. En kammerat nævnte, at det kunne være PIR sensorerne fra alarmen, der blokerede frekvensen. Med vedr. dækning - perfekt. Et L&R hus er jo ren gips og gasbeton indvendigt. Det er et vinkelhus. Ydersiderne er mursten og en slags beton (jeg er ikke byggemand ).
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok