Jump to content

Peter Svendsen

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Peter Svendsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Hej, Jeg har en combi dimmer der er tilsluttet 2 lamper, men efter skift af pærer til Led blinker de, jeg har forsøgt mig med en støjkondensator men det hjælper kun lidt. Jeg har ikke brug for at kunne dimme med den kontakt, relæ er ok for mig. Ved i om der findes et produkt, fx kombi relæ, der ikke blinker når der er led tilsluttet? mvh Peter
 2. Når jeg logger på IHC Captain så kommer der ganske rigtigt en pop op men den siger Din version er 1.27 og den nyeste version er 1.32 Og jeg er sikker på jeg ellers var oppe på 1.31 men uanset hvad jeg gør bliver 1.32 ikke installeret, heller ikke når jeg siger ja til at installere. har du oplevet det før og evt har et godt fif til en løsning
 3. Tak endnu engang mange tak for hjælpen
 4. Fedt, at hører. Mange tak Skal vi gøre noget aktivt eller bliver den opdateret automatisk når det engang bliver frigivet?
 5. Hej Mikkel, Har du haft tid til at teste og se om du også oplevede problemet? mvh Peter
 6. Hej Mikkel, Det ville være fedt, men ellers må jeg jo bare våbne mig med tålmodighed
 7. Jeg har testet og det var faktisk allerede sådan det blev gjort. hvordan kan man så sætte en playliste på? Jeg tænker en af de fede ting er at man kunne skifte musik... men det er pt kun lykkedes mig at sætte P3 på.... Hvad gør i andre hvis i ikke kan sætte playlister på?
 8. Hej, Jeg har oprettet en funktion med sonos fb og alt virker fint med når jeg forsøger mig med afspil favorit i også en af mine Spotify playlister i sonos afspilles den ikke. Er det ikke muligt at afspille disse, selvom de er tilgængelige i systemet?
 9. Hej, Jeg er helt ny i Bridge sammenhæng og kunne godt tænke mig at rode lidt mere med det. Jeg har under tilstædeværelse sat min telefon ind, jeg har selvfølgelig min IHC installation samt SONOS. Kan I hjælpe mig med at lave en simpel test.... fx at hvis jeg trykker på en knap så siger SONOS fx "velkommen hjem" eller at lyset tænder et sted i huset når min telefon er tilstede.... Mvh Peter
 10. Når jeg fra homekit skal finde min bridge er vi ikke enige om at fremgangen er som følger åben homekit Tilføj tilbehør da jeg ikke har en stregkode anvender jeg pin den pin jeg anvender er den jeg finder i IHC bridge er i enige i dette?
 11. Hej Jeg fik installeret Bridge i går og har forsøgt at forbinde den til HomeKit men den dukker slet ikke op. Findes der et sted en step by step hvordan jeg forbinder til HomeKit, tænker der må være et step jeg har misset. Mvh Peter
 12. Hej, Er det muligt at få IHC Captain til at pinge mobil telefoner for at se om de er i huset, så det er muligt at lave scenarier udfra det?
 13. Beklager at ligge tråden herinde, men kunne desværre ikke finde et egnet sted. Hvornår vil man vælge IHC Bridge og hvornår vil man vælge IHC Captain?
 14. Hvad med interface til Airthings Wave, det er Radon, CO2, .... måler til at hjælpe med at måle indeklimaet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok