Hop til indhold

Jens Kristian Hornstrup

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af Jens Kristian Hornstrup

  1. jeg læste et sted at halogen pærerne også bliver udfaset men først om nogle år. jeg mener det var i det nyeste osram katalog, der var en beskrivelse af hvilke pærer der bliver udfaset og hvonår.
  2. mange tak det vil jeg prøve at lege med en af dagene.
  3. jeg ville tage fat i min forhandler og få dem byttet.vi har efterhånden fået ombyttet en 100 stykker uden beregningmen ja det er "træls"
  4. er det faber lamelgardiner med motor vi snakker om?hvis det er har vi lavet den et par steder på arbejdet, men jeg har den ikke lige ved hånden. ser lige om jeg kan fremtrylle den.
  5. er der nogen der har nogle erfaringer med hvordan man bærer sig ad med at lave en ordentlig tavle beregning når man f.eks anvender nogle af de fine hager stål tavler til IHC. jeg har fosøgt mig med uni-doc her er alle hager produkter med men ikke LK og LK´s tavle kat fungerer for det første ikke sælig godt efter min mening og det er vist også ku LK tavler der findes i den. ??????håber det giver mening. og at der er nogen der har en god idé.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok