Hop til indhold

Henrik Steen Madsen

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Henrik Steen Madsen's Achievements

  1. Har samme udfordring iPhone Xs Max 13.1.2. Har nogen hørt fra LK? Eller om der er et fix?
  2. Og lige svar til dig Peter vedr. Mac / Win. - jeg foreslår blot LK at bygge en web-app i stedet for at basere sig på Windows Only. Den vil så dels kunne understøtte Windows OG kunne understøtte det stadig voksende Mac community og vi slipper for bøvl med både Java, samt at man som Mac bruger bliver tvunget til at skulle kører Windows for at prog. IHC. Det vil altid være i byld i bollerne - lige som det modsatte helt sikkert vil være tilfældet. I sidste ende må det jo handle om at have tilfredse og glade kunder og også brugere. - jeg HAR både iPad og iPhone app'en men den kan du ikke programmere IHC med. (Øh kom da lige i tvivl om hvorvidt du selv er bruger?) Og mht. din henvisning til en snart 2 år gammel opgørelse af antal solgte enheder, så giver det ikke rigtig pejling af det samlede antal Mac brugere (som i mere end 10 år har været støt stigende). Og man skal altså ikke bevæge sig langt rundt for at konstatere at specielt unge mennesker kører Mac (prøv at tage til om nærmerste skole eller uni og du vil se at de fleste kører Mac) og vi er flere og flere virksomheder der går over til Mac eller som vores virksomhed Mac Only. Ikke fordi vi er ordblinde, men simpelthen fordi de er mere brugervenlige, holder længere (vi har netop pensioneret vores første iMac's efter 10 års tro tjeneste), er billigere i drift (kræver ikke IT-folk i virksomheden) og så er de faktisk pæne at se på og Apples Os er bare lækkert at arbejde med både visuelt men også UX mæssigt, og ikke mindst er de for os mere sikre end Windows. Faktum er at antallet Mac brugere er stigende og vil være det længe fordi unge mennesker efterspørger det når de kommer ud til os der driver virksomheder. Det handler om at give folk mulighed for at vælge det mest produktive værktøj for både den enkelte og virksomheden. Nu ved jeg ikke om du skrev dit indlæg på en Windows PC, men måske du skulle overveje at prøve en Mac - stavekontrollen vil jeg mene er bedre for mig, eller måske blot mere brugervenlig:)
  3. Tak Lars, jeg vil prøve i det nye år. Godt nytår til dig:)
  4. Etter et ret bøvlet skift fra 6.1 til 7.1: - Alle wireless enheder meddelte: "Ikke linket til et eksisterende produkt" og kunne ikke linke dem uden at nulindkomst,, så satte alle enhederne ind på ny og har brugt en dags tid på at rende rundt og linke. - Universal Relæ findes ikke i V3, så måtte genbruge gammelt produkt fra min 6.1 installation, men gud ved hvad man gør hvis man skal indsætte en ny man har liggende! - Firmware loader nægter at loade nyeste firmware (3.3.7) men det ser ud til at køre nogenlunde med 3.3.1. - Sædvanligt bøvl med Java og Windows - gid fanden ville tage det og give os andre mulighed for at programmere på en Mac og i en web-app hvis det skal kunne køre kryds-platform. Man får pænt lange løg af Windows og MAC er jo ligesom derude og vi er pænt mange der bruger det både professionelt og privat - ja selv IBM er begyndt at køre MAC og deres ansatte ser ud til at kunne lide det;) Men også lidt positivt: - den ser umiddelbart ud til at være hurtigere end både min 6.1 og 6.2, men det er vel også kun rimeligt;) Men nu til sagen... Havde planlagt at bruge IHC Boligpakken (som jeg gør i min anden installation på 6.2) men den er ikke en del af V3 fra fødslen og LK markedsfører den ikke specielt synligt. Er der nogen der har prøvet at køre den på V3?
  5. 4G og 3G masterne står samme sted hvor jeg bor, men ca. 500 m væk!
  6. Hej Torben og LK *Hvis de da lytter med her?), Jeg har prøvet at genstarte og det hjælper kun kort. Når jeg aktivere mit ringetryk (til blink og lydgiver) "hopper" alle wireless dæmpere af igen. er der nogen der har oplavet noget lignende? Det kan da ikke være rigtigt at LK har kendt til fejlen siden 20/3-2013 og ikke har fundet en løsning! Eller er det normalt (for LK)? Det virker som at version 2 med BoligMaster er pænt ustabil. Har haft en version 1 i mit sommerhus som har kørt næsten upåklageligt i 7 år! Kom ind i kampen LK! Henrik
  7. Jeg skal bruge et kabel med 4 ledere til montering af magnetkontakter til vinduer (skal være tyndere end alm. IHC kabel, da der er mindre plads). Er der nogen af jer der kan anbefale en type som virker? (ved ikke om de skal være parsnoede Hilsen Henrik
  8. Det er begyndt at virke igen - har ingen ting gjort! Mystisk!
  9. Her til aften stoppede alle mine wireless tryk med at virke med wireless dæmpere! Jeg kan f.eks. via iPhone app'en styre lysstyker til dæmperen manuelt, men hvis jeg trykker på de fysiske tryk (altså f.eks. et firetryk for at fremkalde et scenarie eller regulere op eller ned), tryk på iPhone App eller tryk i ServiceView er der ingen ting der virker. I ServiceView kan jeg se at der modtages besked fra mine tryk, men det er som om at al kommunikation til dæmperne er stoppet! De tryk der styrer et relæ virker fint! Nogle ideer?
  10. Kun guldvarmen på toilettet (som er samme kreds som i varmeskabet på toilettet:)
  11. Hej Jesper, godt indput. Tak. Men jeg skal bruge gæstefunktionen i resten af huset til når vi har gæster, så det er måske ikke optimalt. Kunne vi bruge natsænkningsfunktionen i stedet? (den havde jeg ikke lige tænkt mig jeg skulle bruge på guldvarmen) Hilsen Henrik PS: Tak for input til FB - jeg skifter til version b i weekenden:)
  12. Hej Jesper, det er da et forsøg værd:) Fil vedlagt! Hilsen HenrikSkovshoved 2013 12.vis
  13. Hej Jesper, Tak - den ser ud til kunne virke. Prøver lige i aften:) Hilsen Henrik
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok