Hop til indhold

Anders1354922228

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Anders1354922228's Achievements

  1. hvis du kan fortælle mig hvor hénne på telefonen det ligger, vil jeg meget gerne vide det. ? altså hvilket menuer det ligger i??..
  2. hej .. kan slet ikke finde noget java version til min mobil, det er en nokia e51. .. nogle der har et link:? med venlig hilsen Anders
  3. har lige fået email aktivering til at virke.. heheh super lækkert.. så har vi næste opgave.., nogle der kender hotmail's POP3 server adresse?? eller hvis der er en bedre email konto hvori at man både kan få en email tilsendt og en sms tilsendt..?
  4. har prøvet med min HP 4400 mener den hedder. men har du nogen erfarne med nogle? altså modeller osv. Det er fordi jeg skal køber ind til en skole, hvori at vi skal afprøve det. Også skulle jeg helst have noget der virker :cheer: både PDA og mobiltelefoner..? med venlig hilsen ANDENtak for hjælpen
  5. er der nogen der ligger inde med god erfarne med de to ting..? og evt en opsætnig?? med venlig hilsen Anden:silly:
  6. altså jeg har hørt at hvis man vender antenne 180 grader (altså på hovedet) skulle signalet bliver bedre...
  7. den kan også drille med din java version..men virker det andet?
  8. Hej igen. har kigget på skræmen og egenskberne på den synes bare at respons tiden er lidt høj .. 16 ms.?
  9. Hej alle sammen. jeg er ny herinde.. jeg har lige fået instalert IHC Visual 2 den nye.. virker altså super godt. Mit spørgsmål er så om man kan få scene design op og køre på en Touchscreen?? håber der er nogem forslag..
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok