Jump to content
IHC-User.dk

Michael Giessing

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Michael Giessing

 • Rank
  Mini Nørd
 1. Hej Torben Du har helt ret. Klemme L kommer fra en 230V udgang. Jeg har ikke flere ledige 24v udgange. Så jeg kommer nok ikke udenom at få fat på en elektriker igen. Tusind tak for jeres kyndige råd og vejledning.
 2. Ej hvor fedt i gad at hjælpe. Kæmpe stor ros. Jeg fik fortalt at hvis de skulle køre 230v så måtte de ikke sidde på hovedet. Elektrikeren har bare monteteret dem på hovedet. Men det kan godt være jeg lige skal ringe til ham og høre ad.
 3. Hvis jeg benytter servicewiew så gør den nøjagtigt det samme som når jeg trykker på kontakten. Det er korrekt at der er byttet om på klemmerne, men jeg mener de sidder rigtigt. Kan tage et billede hvis det vil hjælpe? og tusind tak for jeres tid
 4. Hmm... Der er tale om 2 x 30 watt pære. Så det er ikke fordi det er LED, med et lavt forbrug?
 5. Hej derude Jeg har haft en LR350 lysdæmper i min tavle, som ikke længere virkede. Den er nu udskiftet med en UNI400. Der er ikke ændret i setuppet i softwaredelen. Min udfordring er at når jeg benytter sluk alt, så slukker alt lyset, men min nye Dimmer tænder så igen efter 1 sekund. er det hardwaredelen jeg skal ændre noget på eller i selve softwaredelen. Jeg er helt ny til IHC, så i må gerne skære lidt ud i pap :) Håber som er nogen der ved hvordan jeg skal rette op på det. Med venlig hilsen Michael
 6. Hej Torben Ej hvor er det fedt du gad at rette filen til, og kunne godt se nu hvad jeg skulle have gjort, men kunne ikke selv gennemskue det da jeg sad med det. Mange mange tak Det er almindelige lyspir og IKKE alarm pir. Hvis lyspirerne også skal slukke lyset selv, fungerer det godt? jeg er jo bange for at man bare sidder og ser film f.eks. og slukker lyset? Er det "nemt" at bruge lyspirerne? kunne jeg lokke dig til at prøve at lave det i stuen f.eks. eller i soveværelset og så må jeg selv "kikke" lidt efter når jeg skal i gang det andet sted. Endnu engang rigtig mange tak.
 7. Hej alle IHC-brugere Jeg er gået i gang med at lære at rette på min IHC opsætning om må godt nok erkende at slutbrugerne er der ikke rigtig tænkt på. Synes ikke det er helt enkelt så dejligt med sådan et forum her. Min udfordring består i at jeg kan styre min dørtelefon altså låse døren op uden at skulle bruge selve dørtelefonen. Jeg vil gerne have at når jeg lukker gæster ind via min trykknap i entréen eller via fjernbetjening at døren "summer" i 3 sekunder, men når jeg bruger min nøglering og det kun er mig selv der skal ind kun "summer" i 1 sek. Hvordan gør jeg dette? Jeg synes at den retter alle sammen når jeg gør det. Samtidig vil jeg høre om der er nogen der har erffaring med at bruge pir? Lige nu bruges de kun til min alarm, men jeg ville gerne have dem til selv at tænde når man går ind stuen eller i soveværelset. Er det muligt? På forhånd tak december ændring af flytbar kontakt.vis
 8. Den er "fortrådede" og sidder i tavlen. Så der er så ik' noget at gøre kan jeg læse mig til, men tak for hjælpen alligevel, fedt at man lige kan spørge nogen eksperter. Det ender jo med at man en dag selv bliver ekspert he he..
 9. Hmm... er meget uerfaren, det er med "dimmer" hvis det er helt i skoven, må du godt skrive så må jeg lige finde ud af det nærmere :dry:
 10. Hej alle IHC brugere.Jeg er ny inden for IHC området og er ikke helt integreret i IHC Jeg har lysdæmper på mine lamper i stuen, men kunne godt i forbindelse med visning af film kunne dæmpe lyset på en knap, nu skal jeg jo holde knappen nede, indtil det dæmpes, men jeg kunne godt tænkte mig at kunne trykke på en knap og så at det dæmpes og til sidst slukkes over ti sekunder f.eks. er det muligt?På forhånd tak
 11. Jeg er temmelig ny i denne vilde IHC-verden. Når jeg skal logge på SceneDesign står der "adgang nægtet via usb" hvorfor får jeg denne frem?
 12. Mission = at kunne smide vækkeuret ud af vinduet !En bruger herinde havde uploadet Mission = at kunne smide vækkeuret ud af vinduet !Men det virker som om at det er et projekt og ikke en funktionsblokHvordan kan jeg indsætte den så?Jeg er helt ny til IHC så jeg vil høre om man ikke kan finde en guide et sted hvor man starter helt fra bunden.På forhånd tak og i må have en super god weekend.. det der er tilbage af dentak.
 13. Hey alle Ihc-users.Jeg har fået installeret IHC Wireless i min lejlighed, så når jeg skal ind ad opgangsdøren kan jeg bruge kontakten jeg har med i lommen istedet for at bruge nøgle til døren.Når jeg tislutter min alarm er det så muligt at lyset blinker som på en bil, i ved sådan 2 blink så man kan se at det er slået til når man går?På forhånd tak
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.