Jump to content

Peter Thais Bjerregaard

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Hej igen, Flere af jer var meget venlige og hjælpe mig med at finde ID'erne på IHC komponenter/funktioner. Jeg kan nu tilføje komponenter/funktioner manuelt i HA. Næste problem er at de entities som bliver tilføjet HA ikke har noget unique ID i selva HA. Derfor kan man blandt andet ikke tildele et "area" eksempelvis køkken. Kan ikke helt finde ud af hvor stort et problem dette er men vil gerne have det løst hvis man kan. Nogen forslag?
 2. Hej alle, Fik tid til at kigge lidt på det i går aftes. Kan nu både finde ID'er i Visual samt vha. jemi.dk. På sidstnævnte have jeg simpelhen ikke fanget valgmulighederne øverst i højre hjørne. Super værktøj. Tak igen. Håber tråden senere kan hjælpe andre.
 3. Hej Lars, Kjaer og Mikkel, Synes jeg har prøvet alle delene uden at noget virker. Jeg gør dog sikkert noget forkert. Der kommer ikke noget ID når jeg holder CTRL i bund i Visual. Synes heller ikke der er ID'er i rapporten fra jemi.dk. Har vedhæftet screenshots af begge dele. Synes desuden kun jeg kan se tryk i rapporten fra jemi - ingen sensorer eller lys. Gode råd?
 4. Hej venner, Håbede på at I ville kunne hjælpe med mit sikkert dumme spørgsmål. Jeg er færd med at sætte HA op og vil gerne hente IHC ind manuelt for at kunne styre det hele bedre. Jeg kan bare ikke finde mine identifikations ID'er på lys/tryk eller reelt set noget som helst. I Visual under enheder -> advanceret er "Identifikationskode" blank (gætter desuden også på at dette er til eventuel kabelnummerering) Holder jeg CTRL i bund i oversigten kommer ingen kode frem Har prøvet at åbne *.vis-filen i en tekst-editor men synes ikke det giver megen mening Fand
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok