Hop til indhold

hurricaneffs

Members
  • Antal indlæg

    28
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

hurricaneffs last won the day on January 10 2021

hurricaneffs had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

hurricaneffs's Achievements

  1. Jeg har clonet https://github.com/arberg/docker-ihccaptain, Jeg prøver at docker bygge med: docker build -t ihccaptain . Men får : Starter installationen - vent venligst, det kan tage lang tid... Opdatering af software arkiv... [ OK ] Opdatering af software arkiv Installerer ekstra programmer... [ OK ] Installerer ekstra programmer Installerer webserver, nginx... [ OK ] Installerer webserver, nginx Installerer PHP 7.3... [ Fejl ] Installerer PHP 7.3 ├──────\u25BA Fejl kommando: apt-get -qqyf install php7.3-fpm php7.3-curl php7.3-soap php7.3-mbstring php7.3-xml php7.3-mysql ├──────\u25BA Fejl kode: 100 └──────\u25BA Fejl tekst: Oprydning af software arkiv... [ OK ] Oprydning af software arkiv Fjerner gamle programmer... [ OK ] Fjerner gamle programmer [ OK ] Tilføjer root brugeren til www-data gruppen [ OK ] Opretter mappen /opt/ihccaptain [ OK ] Henter IHC Captain(ihccaptain.tar.gz) [ OK ] Udpakker IHC Captain Error: Unable to find the php-fpm service status: unrecognized service [ Fejl ] Start ├──────\u25BA Fejl kommando: /usr/sbin/service start ├──────\u25BA Fejl kode: 1 └──────\u25BA Fejl tekst: status: unrecognized service Unable to find PHP Socket fatal error Jeg har prøvet lidt af hvert med uden held,, nogle der kan?
  2. Hvad skal du have for det? Det vil jeg da mega gerne
  3. Ah cool tak! Altså hvis du skal beskrive det i steps for mig hvordan skulle det gøres? Nu er jeg softwareingeniør og ikke elektriker og har ikke meget erfaren med IHC. Men regner det mig der skal lege med programmering og blokken jeg hentede! Min ven er elektriker og regner med at få ham på opgaven, men han er ikke IHC ekspert. 1. Trækker strøm til den et vilkårligt sted (eller der hvor spotsene får strøm igennem) og montere på væg/loft? 2. Hvordan skal den så findes igennem IHC softwaren? 3. ?? etc Hvordan er dine steps normalt?
  4. Disse? https://www.computersalg.dk/i/3692688/minilux-bevægelsessensor-inkl-lyssensor-90g-15m-ip20
  5. Fandt funktionsblokken. Links ville være nice taK!
  6. Har du mulighed for at linke til de pir og din funktionsblok? Syntes ikke jeg kan finde det.. er ny her xD
  7. Hej :) Jeg skal have lavet nogle udendørs PIR (Bevægelses sensor) som skal tænde for lyset(udvendige spots) udenfor ved bevægelse. Er der noget man skal være opmærksom på hvis man bare installere det normalt som man ville? Kan der være nogle udfordringer det allerede eksisterende IHC moduler alarm etc. Har i nogle i kan anbefale, må i gerne linke dem :)
  8. Alarm tilstanden var stadig enabled.... så slog alarm til også udløste den også slukkede jeg det og det løste det. Meget mærkeligt
  9. Hej, Jeg på det ene badeværelse tænder og slukker mit lys af sig selv. Har prøvet at genstarte IHC controlleren. Har også opdateret den til seneste firmwire.. jeg ikke sikker på hvorfor det sker. Nogle bud? Jeg ved at når alarmen er slået til så der en funktionalitet der gør den tænder og slukker lys rundt omkring? men er det det? hvorfor sker det nu?
  10. Det fuckin virkede sku................ omg.. jeg syntes virkelig jeg prøvede ... men ja din video vidste det.. fordi følte slet ikke den sad eller klikkede slet ikke når jeg satte den ind. Mon så det ikke også virker med oister simkortet... orker ikke prøve
  11. Prøver lige når jeg hjemme
  12. Hm nice, din klikker og sidder bedre.. Syntes sket ikke min gør.
  13. "Vi leverer simkortet på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Simkortet virker på både 2G, 3G og 4G netværket." Så det regner jeg da med, jeg kan sagtens prøve smide det i Tlf og ringe det op. Men jeg tror ikke det er det desværre. Nogle som har sådan et modem der kan video optage deres evt tage simkort ud og ind?
  14. "Løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet." Har genstartet uden hjælp.
  15. Greentels 2g simkort virker hellere ikke. Restartede det 3 lys (simkort) blinker stadigvæk hurtigt.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok