Hop til indhold

hurricaneffs

Members
  • Antal indlæg

    28
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Alt der er opslået af hurricaneffs

  1. Jeg har clonet https://github.com/arberg/docker-ihccaptain, Jeg prøver at docker bygge med: docker build -t ihccaptain . Men får : Starter installationen - vent venligst, det kan tage lang tid... Opdatering af software arkiv... [ OK ] Opdatering af software arkiv Installerer ekstra programmer... [ OK ] Installerer ekstra programmer Installerer webserver, nginx... [ OK ] Installerer webserver, nginx Installerer PHP 7.3... [ Fejl ] Installerer PHP 7.3 ├──────\u25BA Fejl kommando: apt-get -qqyf install php7.3-fpm php7.3-curl php7.3-soap php7.3-mbstring php7.3-xml php7.3-mysql ├──────\u25BA Fejl kode: 100 └──────\u25BA Fejl tekst: Oprydning af software arkiv... [ OK ] Oprydning af software arkiv Fjerner gamle programmer... [ OK ] Fjerner gamle programmer [ OK ] Tilføjer root brugeren til www-data gruppen [ OK ] Opretter mappen /opt/ihccaptain [ OK ] Henter IHC Captain(ihccaptain.tar.gz) [ OK ] Udpakker IHC Captain Error: Unable to find the php-fpm service status: unrecognized service [ Fejl ] Start ├──────\u25BA Fejl kommando: /usr/sbin/service start ├──────\u25BA Fejl kode: 1 └──────\u25BA Fejl tekst: status: unrecognized service Unable to find PHP Socket fatal error Jeg har prøvet lidt af hvert med uden held,, nogle der kan?
  2. Hvad skal du have for det? Det vil jeg da mega gerne
  3. Ah cool tak! Altså hvis du skal beskrive det i steps for mig hvordan skulle det gøres? Nu er jeg softwareingeniør og ikke elektriker og har ikke meget erfaren med IHC. Men regner det mig der skal lege med programmering og blokken jeg hentede! Min ven er elektriker og regner med at få ham på opgaven, men han er ikke IHC ekspert. 1. Trækker strøm til den et vilkårligt sted (eller der hvor spotsene får strøm igennem) og montere på væg/loft? 2. Hvordan skal den så findes igennem IHC softwaren? 3. ?? etc Hvordan er dine steps normalt?
  4. Disse? https://www.computersalg.dk/i/3692688/minilux-bevægelsessensor-inkl-lyssensor-90g-15m-ip20
  5. Fandt funktionsblokken. Links ville være nice taK!
  6. Har du mulighed for at linke til de pir og din funktionsblok? Syntes ikke jeg kan finde det.. er ny her xD
  7. Hej :) Jeg skal have lavet nogle udendørs PIR (Bevægelses sensor) som skal tænde for lyset(udvendige spots) udenfor ved bevægelse. Er der noget man skal være opmærksom på hvis man bare installere det normalt som man ville? Kan der være nogle udfordringer det allerede eksisterende IHC moduler alarm etc. Har i nogle i kan anbefale, må i gerne linke dem :)
  8. Alarm tilstanden var stadig enabled.... så slog alarm til også udløste den også slukkede jeg det og det løste det. Meget mærkeligt
  9. Hej, Jeg på det ene badeværelse tænder og slukker mit lys af sig selv. Har prøvet at genstarte IHC controlleren. Har også opdateret den til seneste firmwire.. jeg ikke sikker på hvorfor det sker. Nogle bud? Jeg ved at når alarmen er slået til så der en funktionalitet der gør den tænder og slukker lys rundt omkring? men er det det? hvorfor sker det nu?
  10. Det fuckin virkede sku................ omg.. jeg syntes virkelig jeg prøvede ... men ja din video vidste det.. fordi følte slet ikke den sad eller klikkede slet ikke når jeg satte den ind. Mon så det ikke også virker med oister simkortet... orker ikke prøve
  11. Prøver lige når jeg hjemme
  12. Hm nice, din klikker og sidder bedre.. Syntes sket ikke min gør.
  13. "Vi leverer simkortet på 1-2 hverdage. Simkortet er aktiveret og klar til brug, når du modtager det, så det er hurtigt og nemt at komme igang med en løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet og ingen binding på abonnementerne. Simkortet virker på både 2G, 3G og 4G netværket." Så det regner jeg da med, jeg kan sagtens prøve smide det i Tlf og ringe det op. Men jeg tror ikke det er det desværre. Nogle som har sådan et modem der kan video optage deres evt tage simkort ud og ind?
  14. "Løsning fra Greentel. Der er ingen pinkode på simkortet." Har genstartet uden hjælp.
  15. Greentels 2g simkort virker hellere ikke. Restartede det 3 lys (simkort) blinker stadigvæk hurtigt.
  16. Mit har nok stået i mere end en mnd? er det lang tid?
  17. Jup har bestilt et, det kommer i morgen ellers så vender jeg tilbage. Har du hørt om det med 14 dage uden simkort i som dræber modemmet?
  18. Snakkede med supporten, han ville have jeg prøvede med et GSM simkort KUN 2g, ikke 3g osv Det vil jeg prøve og vende tilbage.
  19. Update: Intet virkede.. Yousee simkort virkede ikke. Restart virkede ikke. Må ringe til dem igen imorgen og prøve Men syntes bare selve simkort og holderen bare ikke sidder ordenligt tæt i sådan et modem, som i fx en tlf...
  20. Hmm hvem kan kontaktes som privat person kunne jeg ikke snakke med LK, de vil kun snakke med en elektriker.
  21. Skal jeg fjerne simkort koden som står i vejledningen, eller skrive 1234 som der står i source view panelet.
  22. Jeg bruger oister måske derfor? Kan lige resette og prøve konens simkort som er yousee (tdc). Skal man bare trykke reset hurtigt eller holdes nede?
  23. Jeg smed det i Tlf og fjernede pinkode. Jeg testede ikke med ksld/sms men kan gøre. Men i admin view er koden sat til 1234,gør det en forskel når jeg har fjernet koden fra sim. Simkortet er vendt som på billede. Er ret sikker på det rigtigt. Jeg har ikke resettet modem, den snakker sammen med resten ihc. Hvis jeg resetter så tænker jeg alt forsvinder? hvordan kan jeg loade de gamle indstillinger som er på controller?
  24. Det med den blinker står som simkort-fejl... men simkortet virker på telefonen... Har du hørt om det med de brænder af efter 14 dage med strøm og uden simkort i? Kan være jeg skal bygge din løsning for at sende sms/mail, nok det bedste umiddelbart. Der vel ikke andre løsninger end enten købe ny sms model, din løsning eller? Man kan ikke få noget smarter i dag der kan snakke med resten IHC?
  25. Jeg har læst lidt om din løsning på http://jemi.dk/ihc/ Hvis jeg opsætter dette, kan jeg få beskeder på app / email om alarmen er gået etc.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok