Hop til indhold

Jimmi Johnsen

Members
  • Antal indlæg

    30
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Omdømme aktivitet

  1. Like
    Jimmi Johnsen gav omdømme point til Bjarne Sørensen i Fejlsøgning af gammelt IHC anlæg   
    Det er korrekt at det er en Visual 1 ja.
    Så det er den nemme af de to at have med at gøre da den også programmeres i Windows med Drag n' Drog.
    Dokumentation mv er nem at copy/paste over i en ny fil. Projektet i Visual 1 er bygget op på input-/output modulerne i venstre vindue, hvor de i Visual 2/3 er bygget op på komponenterne i venstre side og derefter er linket op på en hardware I/O adresse.
    Den adapter du linker til kan bruges ja, jeg hæfter mig ved at de lover at den virker under Windows 10, det var ikke almindeligt for et par år siden da der ikke var så mange driverproducenter til dem.
  2. Like
    Jimmi Johnsen gav omdømme point til Lars1 i Hjælp til gammelt IHC anlæg   
    Når du har adgang til controlleren er det selvfølgelig muligt at fejlsøge og ændre programmet, men Visual 1 er en gammel controller og det kan kræve lidt arbejde at få den gamle software til at køre på windos 10. Dertil kommer at du skal bruge et nul modem kabel. Dem fik du smidt i nakken for 10 år siden, men idag kræver det lidt arbejde at finde et, samt en serial til USB adaptor da moderne PC'er sjældent har RS232 porte. Sidst men ikke mindst er der en serie af Visual 1 controller som har en HW fejl som gør at RS232 porten holder op med at virke efter en årrække. Hvis det er tilfældet kan man selvfølgelig ikke komme i kontakt med controlleren, men for mig lyder det som om at din elektriker ikke engang har forsøgt.
    For mig lyder det mere som en dårlig undskyldning for at din elektriker ikke har erfaring med de gamle controller og gerne vil sælge dig en ny. Medmindre du har planer om at udvide med varmestyring eller IHC wireless, er der absolut ingen grund til at udskifte controlleren. Der findes flere IHC elektriker rundt om i landet som har erfaring med Visual 1 controller.
    Den gode nyhed er dog at hvis du ikke kan får adgang til controlleren, er det kun controlleren som skal skiftes. Alt andet kan genbruges, men det er fortsat en udgift som nemt løber op i 10-20K afhægig af om det er muligt at hente programmet i den gamle controller og kvaliteten af dokumentationen af programmet.
  3. Like
    Jimmi Johnsen gav omdømme point til Morten Skov1354922297 i Kommunikation med Controller   
    Nogle ældre seriel enheder kan ikke kommunikere via disse usb til seriel konvertere. F.eks. PLC styringer osv.Derudover kan nogle seriel enheder ikke bruges under windows NT 5.1 og op (Win XP, Vista, 7 osv.), grunden er at 9x (95, 98) skriver på en mere direkte måde til seriel porten.Jeg har løst problemer med PLC/Teleanlæg osv. ved at installere en Seriel til Ethernet server boxs (Moxa 5110) med success.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok