Hop til indhold

sandholdt

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af sandholdt

  1. Alle vejledninger fulgt, men intet virker. Har i øvrigt et nyt problem. På badeværelset, når lyset tændes, sågar der 5 sekunder, så slukker lyset af sig selv og tænder af sig selv efter 5 sekunder og så forbliver det tændt indtil jeg slukker på knappen. Sådan er det også med lampen hen over stuebordet. Endvidere kan jeg oplyse, at ved at tænde lyset ovenpå, så går lyset også ud ved stuebordet. Hvad kan man gøre ?
  2. Hej jeg har 2 lampeudtag, som ikke kan resettes jf lk vejledning. Pæreskift og adskilte dele samt udskiftning af batterier. Intet virker - jo du kan tænde lyset og så går den selv ud efter få sekunder og sådan vil de fortsætte indtil jeg afbryder den, men det kræver jeg er hurtig. Et relæ koster 500 kr og opefter. Kan jo ikke passe at skidtet går i stykker efter 5 år. Det er det samme med Samsung tv’er de er kodet til en bestemt levetid. Har også lige prøvet det. Relæets sletning af data, altså nulstille - kan IKKE foretages. Kontakten virker, men relæ vil ikke snakke med kontakten. Kan det være så svært at finde ud af. Næ hvis man vidste bedre, havde man beholdt tryksystemet . Nogen løsninger derude. PS skidtet har virket i 5 år og så lige pludselig, står relæet og griner af en og sig LK har sagt jeg ikke må virke mere, så derfor skal du købe en ny ha ha .....
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok