Jump to content
IHC-User.dk

Jesper4000

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vi har problemet i alle afskygninger. Et loftudtag uden lampe tilslutning som blinker( læs: klikker) når der er tændt på kontakten, et med spare pære, et med alm. glødepære osv. Mit problem lyder fuldkommen som det jens@buller oplever. Desværre eksistere vores byggefirma ikke mere og vi kan derfor ikke reklamere af den vej.
  2. Hej Vi bor i et hus fra 2009 med en IHC wireless standalone installation. Dvs. ingen central controller men med trådløse kontakter. Jeg har udskiftet 3 stk wireless loftudtag igennem de sidste par år fordi de står og tænder og slukker af sig selv. Nulstilling har ikke hjulpet. Det er som om det indbyggede relæ har sit eget liv. Nu har jeg to udtag mere som laver samme nummer. Når de er tændt så står de og slukker og tænder af sig selv med 1-5 minutters interval. Er der nogen som har oplevet dette eller kender årsagen hvis jeg da ikke blot har fået et mandags-batch? LK henviser mig bare til en installatør som kan udskifte dem og så kan jeg indgive en reklamation. Meeennn det koster urimeligt meget og jeg ved ikke hvad resultatet bliver. Mvh Jesper
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.