Jump to content
IHC-User.dk

Jacob Michaelsen

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er ved at forsøge at lave en sluk alt tast men jeg har udfordringer med de dimmers vi har i huset. Jeg forsøger at aktivere "Soft luk" men det virker ikke. Jeg mistænker at det fordi opsætningen ikke korrekt (fysiske). Så vidt jeg kan gennemskue (fra https://www1.lk.dk/katalog/vejledning/98209_01.pdf) skal klemme 2 være monteret men det er den vist ikke så Sluk alt viser ikke konfiguret. Mit spørgsmål er så, kræver det også at der er ledning montoret helt ude fra kontakten hen til IHC installationen?
 2. Efter jeg har fået kontakt til min controller (HW 6.1) via Visual har jeg kigget lidt på nuværende konfiguration for hus som min kæreste og jeg har overtaget. Jeg fandt en tast i bryggerset som ikke blev brugt og satte den til at slukke et par lys for at lege lidt med projektet og blive klogere på det, men det fungerede ikke da den tast ikke har nogen datalinie adresse - tænker jeg. Jeg er ikke elektriker men kan man antage at alle tasterne har en adresse men det blot ikke er konfigureret i nuværende projekt? Er det muligt for mig at finde den adresse? Vi har et par ikke konfigurerede taster som jeg godt kan finde et formål til nemlig Jeg opdagede også at der er et 3 taster som har samme datalinie adresse konfigureret, det virker mærkeligt for mig. 2 af dem virker og kan KIP'e det samme lys. Den sidste virker ikke. Kan samme datalinie adresse genbruges på tværs af taster eller kræver det også at de bagvedliggende ledninger går det samme sted?
 3. Tak for svar, jeg er kommet videre og har også fået sent et projekt til kontrolleren.
 4. Min engelske Windows 10 gjorde også dette, men så installerede jeg dansk sprog pakke (og skiftede region / language til danks) og nu virker det.
 5. Min kæreste og jeg har købt et hus med en IHC installation (Visual 2, HW 6.1, firmware 2.3.x) hvor jeg gerne vil lave ændringer til opsætningen. Jeg har installeret software og har fået forbindelse og det virker som det skal. Der er lidt knas med danske tegn i Visual hvor det i ServiceView ser fint ud. Jeg kan hente det nuværende projekt fra controller og se hvordan det ser ud. Jeg har ikke turde ændre i det endnu dog, da jeg er usikker på om jeg kan risikere at få nulstille hele opsætning så ingen taster virker i huset. Før jeg tør gå videre vil jeg så vidt muligt gerne have backup af nuværende opsætning. Vil det være at: 1) Gemme nuværende projekt hentet fra controlleren? 2) Generere installationsdokumentation? Jeg har vedhæftet screenshot fra installationsdokumentation. Så vidt jeg har forstået gælder det om at have adresser på indgange og udgange?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.