Jump to content
IHC-User.dk

Kasper T.

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aarhus
 1. Efter en opgradering har jeg følgende liggende; Brugt: 1 stk. LK IHC® SKUMRINGSRELÆ TYPE MM STANDARD - udbygget med en Zigza temperaturføler. https://www.elvvs.dk/p/lk-ihc-skumringsrelae-type-mm-standard-13810/ Man skal bruge to indgange for både lys og temperatur. Helt nyt: 1 stk. LK IHC® Wireless jalousi afbryder standard hvid https://www.elvvs.dk/p/lk-ihc-wireless-jalousi-afbryder-standard-hvid-84462/ Giv et bud, befinder sig i Mårslet udenfor Aarhus, men kan sendes for 38 kr.
 2. Hej Claus Jeg har brugt IHC Bridge længe og det er en fryd dagligt at kunne se automatiseringerne virke. Er der planer om en opdatering så man f.eks. kan ændre temperaturer eller opdatere funktionerne så f.eks. magnetkontakterne får en anden funktion i Homekit? Pt. bruger jeg f.eks. 4 funktioner for at åbne/lukke garageporten (to funktioner til op/ned og to til om kontakten er aktiv eller ej). Kunne man også lave rumfølerne om til at have funktionen "trigger" kontakter så den ved det er en rumføler? Jeg har faktisk fået et andet problem efter jeg har fået lavet større ændringer i min .vis fil. Den vil ikke hente den fra controlleren og prøver jeg at uploade direkte på IHC Bridge ser det ud som det lykkes, men ændringerne er ikke tilstede. - har du en ide til hvad det kan skyldes? Vh Kasper
 3. Min IHC app til iphone skiftede for et stykke tid siden til ikke at kunne vise danske bogstaver. Nu fik jeg sluttet laptoppen til og kan se Visual programmet også gør det med et tomt projekt. Nogen ideer til hvad der er sket og hvordan man kan rette det?
 4. Hej Claus Mange tak! Det virkede. Men der må været noget med min IHC installation et sted. Det er lige præcis de to udgange der ødelægger den. Nu prøvede jeg at tilføje en masse andre ting og det virker, men så snart jeg tilføjer de to udgange "christmas lights" så dør den og jeg skal slette cache og starte forfra med "hjemmet" på telefonen. Jeg fejlsøger andetsteds Mange tak for et fantastisk produkt! - og ikke mindst support!
 5. Hej igen Jeg ændrede først navnet til "test" uden det gjorde en fordel og så slettede jeg den, stadig uden ændring og nu har jeg lige genstartet min IHC controller, men der er stadig ikke noget udstyr der svarer. Jeg kan se at Homekit kører under system status. og under IHC Controller skriver den at der er adgang til Controlleren. Har du en ide til hvad ellers jeg kan prøve?
 6. Hej Claus Mange tak. Jeg rettede den (og tjekkede de andre igennem også) men den virker stadig ikke. Jeg har forsøgt at slette cache og gemt og genstartet men den kører stadig ikke. Kan du se andet i loggen? vh kasper
 7. Integration af Hikvision cams (eller rtsp streams) som homekit-enabler videocam streaming. Det er lavet til f.eks. Home Bridge https://www.npmjs.com/package/homebridge-ip-camera Styring af temperatur fra LK temperatur enheder. jeg kan idag se temperaturen i Homekit, men ikke ændre den Vælge hvilken type enhed man tilslutter (så Homekit tror det er den rigtige device) idag har jeg en masse "kontakter" Pir kunne f.eks. få PIR symbolet Ellers er det virkelig solidt og noget jeg glæder mig over hver dag. Godt arbejde!
 8. Hej Min bridge har fungeret upåklageligt men idag da jeg sad og ændrede nogle af navnene på min kanaler så ville Homekit pludselig ikke starte igen. Jeg har forsøgt at ændre dem tilbage, men den er stadig non-responsive. Kan man gøre noget udover at starte forfra? Vh Kasper
 9. Pyt, jeg endte med at slette homebridgen, omdøbe navn + mac og starte forfra. Det tog ikke så lang tid. Igen, tak!
 10. Genstartede lige Apple tv og tjekkede at den stod til connected under Homekit. Det gør den. Det er det samme om det er iOS 11 eller iOS 12 (iPhone/iPad)
 11. Hej Claus Det havde jeg faktisk opdaget - og fjernet igen uden held, men da du skrev det tilføjede jeg dem begge igen, gemte og fjernede dem og tilføjede dem enkeltvis og omdøbte dem. Nu kører Homekit igen. Mange tak! men der er stadig ikke noget der kommer frem i iOS styringen. Der står de alle til "not responding". Jeg har prøvet at lukke appen og starte igen. Kan det være det apple TV der er hub der skal genstartes? Prøvede lidt kluntet også at henvise til jeg meget gerne vil støtte projektet og købe en rigtig licens. Dit program har trukket mit hus ind i den nuværende tidsalder ift. styring. Det er SUPER fedt! God aften!
 12. Tak Claus. jeg har trykket. Hvornår går du ud af beta?
 13. Tror ikke det er det problem. Det virkede for tre timer siden og det er inde i ihc bridge der skriver servicen er stoppet.
 14. Min homekit tjeneste er stoppet og jeg kan ikke få den genaktiveret. Jeg sad og nørklede med nogle nye rum, men både genstart og rydning af cache har ikke hjulpet. har du en ide?
 15. Jeg har IHC Alarm også og kunne godt se værdien i at kunne slå den til og fra mens man var væk. Kan man sætte det op, eller skal det kodes på en måde i IHC programmet? Synes ikke rigtig automations ser ud til at dække det.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.