Hop til indhold

ChristofferG

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

ChristofferG's Achievements

  1. Super. Tak for det hurtige svar. Glæder mig til at få dem igang.
  2. Ville sådan en 120 ohms modstand her kunne bruges til ende-terminering? https://elektronik-lavpris.dk/p101458/rmbb207e120-resistor-0207-06w-1-120r-taped/ Fandt også denne men syns det virker lidt voldsomt: https://www.wattoo.dk/modbus-rc-term-screw-connection-2-stk-3322705967 Hvad bruger I?
  3. ChristofferG

    IHCs fremtid?

    Hej IHC-users, Jeg har fornyeligt overtaget et hus med en ældre IHC Visual 1 installation. Da jeg kommer fra en lejlighed hvor jeg havde integreret lys og forskellige andre ting med Home Assistant, kunne jeg også godt tænke mig at få IHC installationen integreret her i huset, men det betyder at jeg som minimum skal have min Visual 1 controller opgraderet til Visual 2 eller 3. Det er så her jeg bliver lidt betænkelig, da jeg ikke syntes at Schneider Electric og LK virker specielt interesseret i at holde IHC platformen i live/opdateret. På webinaret for nyligt kunne de ikke nævne andet nyt end en lyddæmper, som der i forvejen har været længe ventet. Og Visual 3 controlleren har firmware problemer som der heller ikke ser ud til at komme en løsning på. Jeg går derfor i de overvejelser om at skifte hele mit setup ud til fx KNX? Er der andre der har haft de samme overvejelser? Hvor længe tror I at man vil blive ved med at kunne købe IHC komponenter? Jeg ville være træt af at opdaterer til en Visual 3 controller som om 3-5år står af pga. skidt firmware og jeg ikke kan købe en ny. Jeg ved det er et dyrt spring at hoppe til KNX, men her er der flere leverandører og løbende udvikling hvilket tiltaler mig. Er der nogen af jer der har erfaring med KNX eller andre alternativer til IHC? Mvh Christoffer
  4. Hej Torben, Jeg kunne godt være interesseret i dit output modul. Er det stadig til salg? Mvh Christoffer
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok