Hop til indhold

Torben Jensen1354922292

Members
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Torben Jensen1354922292's Achievements

  1. Output modul 24 Volt sælges. 100% ok. 200 kr. Køber betaler evt. porto.
  2. 2 stk. temperatur sensor til FUGA Type AF og 1 stk. dobbelt temperatur sensor - Type D sælges Sælges samlet. Nye aldrig brugte. Testet OK alle 3. Fast pris 500,00 kr. , så betaler jeg porto :-)
  3. Den PWM blok, er det en du vil ligge ud, når den er klar ? Jeg vil gerne være med til at teste :-)
  4. Version 1

    93 downloads

    Har udbygget den oprindelige fil til log af temperaturen, så den nu logger temperaturen hver halve time istedet for hver time. Dette letter indregulering af varmeanlæg.
  5. Hej Newbie. Kan du komme lidt nærmere indpå hvordan du har løst udfordringen med pulstiderne i 5.2.05. Jeg har samme problem med at varmen kører vildt hurtigt op. :-)
  6. Udfordringen var at af en eller anden grund, troede den at max temperaturen var nået på gulvvarmen, og derfor slukkede for alt varmen. Jeg bruger ikke gulvvarmen, så det kunne løses ved at sænke på gulvtemp. til under 20 gr. Der skulle være en ny FB på vej indenfor en uges tid, så vent på at den er klar.
  7. Fik en mindre udfordring med, at det nye projekt 5.2.05 til varmestyring, ikke helt ville som jeg gerne ville have det til.Efter en mail søndag aften, blev jeg ringet op mandag morgen kl. 08.00, hvor Claus lige skulle have lidt mere info og projektet fra min IHC.Tirsdag morgen blev jeg ringet op af Claus igen. Uhensigtsmæssigheden var fundet og løst, så nu tester vi en beta version. Alt løst på under et døgn.Det er da bare seriøs og KANON go` kundeservice. Godt gået.Tak til Schneider Electric og Claus for hjælpen. Der er 6 ud af 6 stjerner herfra ******. :)Torben
  8. 1000 tak for hjælpen, Katton.Projekt 5.2.05 , var lige hvad jeg stod og manglede :-)
  9. Hej IHC-user Forum.Jeg har rodet lidt med varme styringen, men syntes ikke det virker optimalt.Jeg har forsøgt at bruge 5.2.02B projektet, det virker nogenlunde, men syntes at der er rigtigt meget overflødigt i forhold til mit behov. Syntes at man skal KIS (Keep it simple).Vi har alm radiatore i stuen, som styres af en termoaktuator til hver radiatorI hvert rum er der en temp-føler og vinduer er forsynet med rkontakt for åben/lukket. (Sluttet når de er lukket)Jeg havde forestillet mig følgende funktioner:Varmen skal slukke når vinduet åbnes. (Måske gå ned på "frostfri" ?)Det skal være pulsvarme , som i projekt 5.2.02B, hvor pulstid og hystrese kan stilles.Der skal være mulighed for Natsænkning.Ventil motion, en gang om ugen, Sommer, vinter, ubeboet er ikke absolut nødvendigt, kan godt ændre manuelt i de få situationer ,hvor det er aktuelt.Syntes ikke lige at jeg kkan finde det rette projekt, så jeg håber at der er nogen der har noget liggende som kan bruges :-)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok