Jump to content
IHC-User.dk
  • 0
Sign in to follow this  
Stony

Problem med signal gennem S100-t dataswitch

Question

Hej forum

Jeg får internet via et fiberkabel fra Eniig/Waoo, som jeg fordeler ud i huset via en IHC net S100-t dataswitch. Hastigheden er 60/60 Mb. De sidste mange år har Eniig leveret signalet via en Icotera IGW 3000 fiberrouter med indbygget WiFi, og det hele har fungeret fint.

Men i går skiftede Eniig min fiberbox til en Nokia model, der sender signalet over i en Icotera i4850 som deler signalet til TV, data og tele samt WiFi. TV og tele signalerne fordeles fint via min IHC Net tavle, og WiFi signalet fungerer som det skal, men jeg kan ikke få data-signalet fra Icotera i4850 gennem min dataswitch S100-t. Først kom der intet signal igennem men efter en genstart af dataswitchen kommer der i bedste fald 0-1Mb igennem. Hvis jeg bypasser dataswitchen og sender data signalet direkte fra Icotera boxen til vægudtaget ved min pc, fungerer det også fint. Så problemet er dataswitchen eller samspillet mellem Icotera boxen og dataswitchen.

Er der nogen der har et bud på en løsning?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

S100-T er kun en 100Mbit switch. Det er meget tænkeligt at din nye Eniig boks kun understøtter Gbit, eller skal forces til 100Mbit for at virke.

Når det er sagt, så kan det også være S100-T switchen som er stået af. Jeg har 3 som er døde gennem det sidste år. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.