Jump to content
IHC-User.dk
  • 0
thk

Script til upload af projekt.vis til controller

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ja det er lidt tricky. I de 10 år jeg har haft IHC'en har jeg en 6-7 gange oplevet at alarmen spontant går i gang - mens vi er hjemme og ser tv eller tuller rundt. Det er umuligt at stoppe den igen - der er intet som reagere - Det er som om controlleren er gået i en form for frys. Selv om jeg fjerner strømmen inkl backup batteri, så husker kontrolleren og udgangene forrige status hvilket er meget højt 102 dB direkte i ørerne på os og hunden, som går helt i chok.

Den eneste måde jeg kan resette controlleren er ved at uploade et tomt projekt og derefter uploade det rigtige igen. Det får alle udgange til at gå i normal status.

Med scriptet ville jeg kunne få muligheden for at gøre det fjernstyret, hvis det en dag skulle ske mens vi ikke var hjemme. Jeg kan ikke bede andre om at udføre den handling.

Det er muligt at enten controlleren har en fejl, eller måske mit projekt, men det opstår meget spontant og der kan gå år i mellem. Et script kunne klare situationen hurtig og smart.

Vh Thomas

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Det lyder kanon. Jeg sender lige .vis filen til dig senere... men jeg kunne nu godt alligevel bruge script funktionen i nødstilfælde. Det er ret alvorligt når/hvis det sker (vi har høreværn liggende i skuffen i entréen)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.