Hop til indhold
IHC-User.dk
  • 0
Marco9

installation dør

Spørgsmål

Hej IHC users.

Jeg oplever en rigtig irriterende fejl på min installation.

jeg er i færd med at få opført en tilbygning. I den forbindelse har en elektriker været inde over.. En udendørs kontakt blevet sløjfet og fjernet fra et output modul. Endvidere er der trukket byggestrøm, men dette er sket udenom IHC. Da de var i tavlen gik min IHC alarm, men jeg kunne slå den fra på tastaturet.

Efter dette begyndte jeg at opleve fejl. Det startede med at mine Wirless dimmer lampe udtag og min wireless relæer begyndte at opføre sig anderledes og mest af alt virkede til ikke at have ordentlig forbindelse til controller. Dog fik de af og til fat, men teede sig anderledes end normalt og end programmeret. I simulering virker programmet som altid.

Dette har stået på i nogle dage., indtil hele IHC delen pludselig koblede ud. Der er et svagt og ujævnt pulserende grønt lys i dioden på controlleren. Det ser meget forkert ud.

Hvis 24 v. frakobles mit backup modul og tilkobles igen, så kommer der liv i det hele, men efter kort tid slår det ud igen og opfører sig som beskrevet.

Jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvad der er sket og hvordan jeg kan få udbedret det.

Håber på nogle gode bud på hjælp.

Mvh. 

Marco9

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

1 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Det lyder umiddelbart som en overbelastet strømforsyning. Det kan også være en dårlig forbindelse, hvilket også kan være årsagen til at alarmen gik. Prøv evt. også og måle om du fortsat har 230V på indgangen til din 24V strømforsyning.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.