Hop til indhold
  • 0

Kontroler startet ikke op


Skjernaa
 Share

Spørgsmål

Jeg har montet et IHC tavle. men når jeg sætter strøm til bliver controleren(en IHC visual Controler. med Wireless) ved med at lyse i OK, i følge manualen skal dæn mår den ar færdig med at starte op gå over til at blinke med 1 Hz. Jeg har målt at den får den spænding(24 volt ) den skal have.Jeg har prøvet at demontere forbindelserne til de andre moduler i tavelen, det har heller ikke hjulpet.Jeg har prøvet at lade sden stå med strøm på i over 3 timer. uden at den blvier klar.Når jeg forbinder den med USB ledninge, sker der intet på min PC. kontroleren bliver ikke gendkendt som en USB enhed. den svare overhovedet ikke.Er der nogen der har en ide?

Link til kommentar
Del på andre sites

6 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0
Gæst IBISystem.dk

Nej hvor sjovt, jeg troede kun det var mig der havde fået sådan en fætter i mellem hænderne.Der er en firmwarefejl på din controller og ved en opdatering af firmwaren med firmwareloaderen kan du få liv i den igen.gud ved om din så ligeledes indeholder et projekt fra 2005 :) Ring til Kundeservice og bed om at tale med Anders BøjeHan kender til fejlen fra undertegnet:) Med venlig hilsenAllan GøndahlIHC Konsulent

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok