Jump to content

Opgradering af controller til den nyeste


M1KK3L
 Share

Recommended Posts

Hej Allesammen,
min kone og jeg har købt et hus, hvor der allerede er installeret IHC. Det er dog en gammel controller i systemet, som vi har tænkt os at opgradere til den nyeste controller, så vi også kan køre wireless. Vi vil også gerne kunne programmere stikkontakterne om, da vi har lavet om på husets indretning og aner ikke hvad halvdelen af stikkontakterne styrer...

Mine spørgsmål lyder så på:

1. Hvordan får jeg nemmest de indstilinger, der allerede er lavet på den gamle controller, ud af den og ind i den nye, når denne bliver monteret? Controlleren er så gammel, at den ikke har USB stik og kræver vist en gammel pc med en gammel version af Windows.

2. Hvor finder jeg dette gamle program, hvis det stadig er muligt? - Og der er nogen som helst mulighed for at fiske indstillingerne ud med en PC med Vista eller nyere?

3. Når man får wireless, kræver det så andet end wireless stikkontakter, eller skal man også ændre lampeudtagene i loftet mm.?

Jeg håber nogen herinde kan hjælpe os, så vi tager nogle rigtige beslutninger. Skriv gerne, hvis der er andet vi skal være opmærksomme på i sådan en opgradering.
På forhånd tak for hjælpen!

Link to comment
Share on other sites

1+2 Du kan kun hente indstilingerne ud fra den gamle ved at hente et program her: http://www.lk.dk/support/professionel/ihc-software/ og så printe konfigurationen ud. Hvis du er heldig kan du godt få kontakt med en nyere pc.

3 Wireless er kun en ekstra feature, du kan sagtens køre videre med dine eksisterende udtag.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hej M1KK3L

Hvordan går det med opgraderingen til en nyere kontroller?

Med en opgradering følger også muligheden for at få indbygget nogle nye funktioner, det er derfor ikke nødvendigvis optimalt ”bare” at overføre den gamle program til den nye kontroller.

Du er velkommen til at besøge min hjemmeside www.i-bi.dk, hvor du kan finde oplysninger og inspiration til mange af de muligheder IHC rummer.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok