Hop til indhold

Servodan pir m. lyssensor 1-10V


Ulrich Thorsen
 Share

Recommended Posts

I forbindelse med renovering af 1. sal, har jeg fået installeret IHC i det meste af huset. Jeg kunne godt tænke mig en dagslysstyring i entre med højt til loftet, da der ikke kommer nok lys ind om dagen.Jeg er tidligere kommet billigt til et par Servodan pir 41-340 BMS/IBI med lyssensor 1-10V. Kan de styre LK dimmer 600 CR, eller kan den kun styres med LKs eget 1-10V output modul. Findes der evt. andre dimmere, mindre/billigere (200-300w) der kan styres med 1-10V.Jeg vil også gerne takke IHC-users brugere, for mange gode spørgsmål og seriøse svar. De har i mange tilfælde hjulpet en nybegynder videre. Link til pir: http://www.servodan.dk/Products/Product%20search/List/Product.aspx?pid={1DAB8DC7-A696-4CF2-BB29-39DB7C1395C9}

Link til kommentar
Del på andre sites

Eltako har en mindre pladskrævende løsning (sud 12 + lud 12), ca. 1/3 pr. tænding. Så det er klart at foretrække, frem for CR 600, der ville ha snuppet en hel stribe. Jeg synes sku hurtigt at man begynder at få pladsmangel i tavlerne. Har dog ikke kunnet finde en webshop der sælger sud 12 endnu, da det ser ud til at være et nyt produkt.Tak for tippet og de hurtige svar, og forsat god ferie.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok