Hop til indhold

Ulrich Thorsen

Members
  • Antal indlæg

    15
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Ulrich Thorsen's Achievements

  1. Jeg fik lige set at jeg aldrig har fået tilføjet link til nyt regneark til både fuga og opus tangenter. Det er ikke lige så kunstnerisk som DennisS udgave men dog funktionelt.http://rapidshare.com/files/224159677/Symbolark_til_fuga_opus_tangenter.xlsEn kvinde med lange sorte negle, er det perfekte værktøj til at skille folien fra plastarket. Efter 4 måneders brug er der stadig ingen tegn på slitage.
  2. Hej Jacob, du kan nemt ændre excelarket (fra # 5726), så det passer til størrelsen på opus 66. Ellers oplys labelstørrelsen her, så ændrer jeg det gerne.
  3. Nu er alle symbolerne kommet med. Hvis ikke man vil bruge Excel kan symbolerne bare kopieres over i et andet program. Håber I kan bruge det.http://rapidshare.com/files/180394969/Symbolark_til_fugatangenter.xls
  4. I må undskylde det sene svar, men jeg har haft et harddisk crash, meget belejligt her i julen - hmm.Godt at se DennisS har været behjælpelig med links, tak for det. Symbolerne har jeg scannet fra LKs bestillingsseddel (gad vide hvad de vil sige til det?) og lavet dem transparente i photoshop. De er så kopieret over i excel, det var det eneste software jeg havde, hvor jeg let kunne placere symbolerne præcist nok. Der findes sikkert mere anvendeligt software til det. Pga. crashet har jeg foreløbig kun excel arket, hvor ikke alle symboler er med, men det er da en start. http://rapidshare.com/files/179912258/ihctangenter.xlsPå arket valgte jeg at lave 4 mærkater til hver tangent, hvis det nu skulle drille med at sætte dem på, og så er der til senere brug. Rammerne kan med fordel fjernes før udprintning, undtagen de dobbelte i hver ende, de er til at skære efter. God fornøjelse
  5. Materialet der ender med at sidde på tangenten minder om husholdningsfilm, lidt kraftigere og mere sejt og så er det meget klistret. Man har kun et forsøg når det skal sættes på.Da de kun har siddet på i en uge, kan jeg ikke svarre på hvor holdbare de er. Men jeg har nu prøvet at vaske en tangent 3 dage i træk med sæbevand, og det kunne den sagtens holde til. Da der er plads til ca 70 mærkater på et A4 ark og fem ark koster ca 120 kr, kan de også nemt og billigt udskiftes, hvis det skulle blive nødvendigt.Til koksgrå tangenter kunne man printe dem i gult.
  6. Det har længe irriteret mig at være begrænset til kun at kunne få et symbol pr. tryk med LK’s laser gravering, så jeg har i lang tid ledt efter en anden løsning. Forleden faldt jeg over dette produkt Dry rub off decal paper [img size=200]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/fuga_ihc_tryk_resize.jpg Er der nogen der har fundet en anden løsning?
  7. Jeg bruger gerne Scotchlok konnektor. De kan købes hoswww.rsonline.dk (billigst) eller www.elvvs.dk/articlelist.2364.
  8. Jeg køber gerne en lynlotto kupon:blush: og har en gang haft 4 rigtige plus tillægstal, da det kun var HiFi anlægget der røg. Og hvad med de net relaterede transienter?Held og lotto
  9. Hej ThomasDet vides ikke, da jeg i stedet for har bestilt det hos el-netsalg.dk. Det er forøvrigt ikke sidste gang jeg handler der, da de var meget behjælpelige. Hvis nogen skulle være interesseret i priserne, koster SUD12 539,- og LUD12 660,-
  10. Hej Thomas, tak for oplysningen. Jeg har ellers ledt efter den på tyske web-sites, men forgæves. Jeg vil så prøve Greenline, da jeg synes at de lokale el-pushere er meget for dyre. Jeg kendte ikke mærket Eltako, de har mange smarte dimser.
  11. Som der står i de vedhæftede pdf.er, lidt længere oppe i tråden, er risikoen minimal ved jordlagte kabler. Men antenner er , som Thomas nævner, meget følsomme , så hvis jeg havde udvendige antenner ville jeg også sætte filter på der. Jeg så lige at der stod i vejledningen til din Trust elskinne (PW-3100), at man skal huske at trække stikket ud i tordenvejr! Det må da være en fejl, eller hva.
  12. Tak for svarene. Nu da det desværre er ret langt tid siden sidst, jeg er blevet tilbudt et kursus i USA (læs: aldrig), må jeg nok nøjes med et par beskrivelser om lyn- og transientbeskyttelse i stedet for. Men til gengæld er de så på dansk:http://elportal.dk/Download_side/Hager/Hager%20Automatsikringer_Transient.pdfhttp://post.desitek.dk/PDFpub/PP1000_0903.pdfI den sidste anbefaler de en 3m jordelektrode der tilsluttes til en 4mm2 jordledning, så den er jo rimelig let at få etableret. Jeg tror at jeg vælger en 4-pol mellembeskyttelse, som I foreslår, og da jeg har forberedt en separat grp. kun til elektronik (TV-udstyr, Hi-Fi, pc-udstyr mm) tilføjer jeg også en 2-pol finbeskyttelse. Ja det må da ha været en spændende tur. Er det så normalt at de beskytter almindelige småboliger, eller er det kun industri og større bygninger mm. Var du ude og se det installeret i praksis.
  13. Måske lidt off topic, men værdien af elektronisk udstyr stiger pænt, ved anskaffelse af et IHC system. Så spørgsmålet er om det ikke ville være en god ide med transientbeskyttelse. Men hvor effektivt er det og er det pengene værd. Som jeg har forstået, bliver det delt op i grov, mellem og fin beskyttelse og vil koste omkring 4-5000,- uden jordforbindelsen. Er der nogle her, der har beskyttet sin inst. med transientbeskyttelse og hvilke erfaringer har I med det.
  14. Eltako har en mindre pladskrævende løsning (sud 12 + lud 12), ca. 1/3 pr. tænding. Så det er klart at foretrække, frem for CR 600, der ville ha snuppet en hel stribe. Jeg synes sku hurtigt at man begynder at få pladsmangel i tavlerne. Har dog ikke kunnet finde en webshop der sælger sud 12 endnu, da det ser ud til at være et nyt produkt.Tak for tippet og de hurtige svar, og forsat god ferie.
  15. I forbindelse med renovering af 1. sal, har jeg fået installeret IHC i det meste af huset. Jeg kunne godt tænke mig en dagslysstyring i entre med højt til loftet, da der ikke kommer nok lys ind om dagen.Jeg er tidligere kommet billigt til et par Servodan pir 41-340 BMS/IBI med lyssensor 1-10V. Kan de styre LK dimmer 600 CR, eller kan den kun styres med LKs eget 1-10V output modul. Findes der evt. andre dimmere, mindre/billigere (200-300w) der kan styres med 1-10V.Jeg vil også gerne takke IHC-users brugere, for mange gode spørgsmål og seriøse svar. De har i mange tilfælde hjulpet en nybegynder videre. Link til pir: http://www.servodan.dk/Products/Product%20search/List/Product.aspx?pid={1DAB8DC7-A696-4CF2-BB29-39DB7C1395C9}
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok