Hop til indhold
  • 0

Service ind- og udgange


Ronni W
 Share

Spørgsmål

13 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Da visual projektfiler bare er en xml fil, så viser browseren indholdet af filen istedet for at download den.Du skal højreklikke på ihc test programmet og vælge "Gem link som fil" eller noget i den stil...Filen skal afhængig af browser muligvis omdøbes til .visSå skulle den gerne kunne åbnes i IHC Visual.Hvis det HELLER ikke virker, kan det være fordi du ikke kan omdøbe filen korrekt som følge af at du har en stifinder opsætning, som skjuler kendte fil-typer.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Ikke lige helt med på hvordan man bruger dette .vis program og hvad der præcist sker hvis man uploader til controlleren. 

Når man uploader ryger hele ens konfiguration sig vel en tur, og står man så ikke med et hus hvor man kun kan komme i kontakt med IHC'en med en PC direkte forbundet til controlleren? Kan umiddelbart heller ikke gennemskue om/hvordan jeg kan se hvilke indgangsnumre de respektive tryk har. Mit problem er at der er nogle inputsteder hvor jeg ikke kender nummeret i IHC'en. I den gamle controlleren var det jeg såre simpelt med at man kunne trykke på de respektive inputsteder og så flashede nummeret på skærmen.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Ja den aktuelle programering ryger.

Det er lige netop meningen.

Alle ind og udgange nemlig default allokeret, og hvis man derfor starter Serviceview kan man se hvilke der skifter ved tryk. På den måde finder man indgangene. Mht udgange er det lidt mere tricky. Her må man starte fra en ende af og se hvornår man får aktiveret lampen.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Tak for svaret Lars. Bare lige for at være helt sikker, forbliver udgangene så med den status de har når man uploader en helt ny konfiguration? Altså, de stikkontaktgrupper hvorfra PC'ere og router er tilsluttet, går de OFF eller forbliver de ON? I tilfælde af sidstnævnte er det jo ikke noget problem at uploade en helt ny konfiguration, teste indgangene, og så gen-uploade den gamle når man er færdig  :)

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Default er alting OFF.

I programmet kan man dog definere hvad den enkelte ind/udgang skal være.

 

Eksempel:

Du har et kørende program der virker med et par lamper er tændt. Du uploader "testprogrammet" med alle udgange defalut off. Så vil huslamperne slukke.

Du tester lidt og finder alle ind/udgange, og har tilfældigvis 4 lamper tændt når du reloader dit oprindelige program. Så vil disse 4 lamper med stor sandsynlighed slukke (tør ikke sige 100%), og de par lamper der var tændt inden kørslen vil også være slukket, da de fleste FB har OFF som default.

Når man gemmer et eksisterende kørende program, laver visual programmet dog en backup af de aktuelle kørselsværdier, og hvis du så oploader et nyt program med samme interne id på udgangen (eller tællerværdier mm) ja så opdateres de. Derfor vil du opleve at hvis du  blot "ajourfører" dit program med en enkelt ny FB eller lign. sker der ikke umiddelbart nogen ændring. Men uploader du et helt nyt (som testprogrammet) så slukker alt. 

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Hej Ronni

Siden testprojekt blev lavet har serviceview fået en opsætning (højreklik i log i venstre hjørne) der hedder "log alle datalinie hændelser". Denne funktion viser alle ændringer på inputs også selvom der intet er konfigureret.

Testprojektet giver derfor kun rigtig mening på udgangssiden da det er svært at påvirke udgange som ikke er indsat.

Anders

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok