Hop til indhold

Ronni W

Members
  • Antal indlæg

    21
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Ronni W's Achievements

  1. Det viser sig også nu at de 230v udgange som jeg kan tænde og slukke for heller ikke virker. Jeg har en bekendt der har målt på sin strømforsyning og der er 24v ud også selvom anlægget er belastet. Men har lige fået det nye batteri og en låne strømforsyning så det bliver afprøvet når jeg kommer hjem.
  2. Min strømforsyning giver mellem 15 og 17,63v. Ved 17v virker det meste og ved 15 V så driller det hele. Prøver med en anden strømforsyning i morgen.
  3. Der er 15v mellem klemme 3 og 4 og 0v mellem 3 og 5
  4. Det er prøvet nu og der er ikke lys i backup modulet, hverken 12 eller 24 V finder et nyt batteri i morgen så tager jeg den der fra. hvis ikke det hjælper med nyt batteri, er det så backup modulet eller strømforsyningen ?
  5. Hvad vis jeg tager pulsen af og tager strømmen til IHC for at nulstille det og ikke tilslutter batteriet igen
  6. Jeg kan ikke måle 24v nogen steder, prøver med et andet multimeter i morgen. Kan heller ikke måle noget på backup batteriet.
  7. Jeg har kun 12v på hvis jeg måler fra 0v og 24v
  8. Og nej til 0v og dataline
  9. Det er gerne de samme udgange som driller. Nu kan jeg se at der ikke er lys i 12 og 24 V på backup batteriet hænger det sammen ?
  10. Jeg har tjekket for løse forbindelser uden held. Hvad kan jeg ellers måle ? Eller er det bare byt til nyt ?
  11. Ronni W

    230v modul virker ikke

    Hejsa jeg har et 230v modul der kun virker en gang i mellem og det er flere udgange, kan det være andet end et defekt modul, modulet ca. 10 år gammelt ? Jeg er ikke elektriker. Hvis der evt. er en venlig sjæl omkring Holbæk, kunne jeg godt bruge lidt hjælp til div. i IHC anlægget. Mod betaling selvfølgelig. Venlig hilsen Ronni Witthøft mobil 40646842
  12. hmmm kan controlleren håndtere 2 programmer samtidig ? eller oploader man først testprogrammet og finder ind- og udgange og så oploader det andet program igen ????? :S Hilsen Ronni
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok