Hop til indhold
  • 0

IHC bolig - rumstyring med dimmer


Thomas Kastrup
 Share

Spørgsmål

Så har jeg endelig fået opgraderet firmware og kommet op på nyeste version af Visual.Har besluttet at bygge mit projekt op fra ny omkring de nye rumstyringsmoduler i IHC Bolig da mit nuværende projekt efterhånden er blevet et kludetæppe af hjemmestrikkede blokke med samme funktionalitet.Så langt så godt. Mit første problem melder sig dog i de rum hvor jeg har wireless lampeudtag i stedet for relæudgange. Hvordan filen skal det forbindes til udgangene fra rumstyringsmodulet? Har forbundet scenarieudgangene for nat og dag men kan ikke andet end at få lyset til at tænde - ingen sluk eller regulering.

Link til kommentar
Del på andre sites

2 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Det er vist ferietid..Nå men jeg fik F1 hjælpen til at virke på blokken og det hjalp mig lídt videre.Det er de 2 scenarieudgange for hhv nat og dag som skal forbindes til dimmerens scenarieindgang samt dimmerens feedback udgang til blokken feedback indgang. Så lang så godt.Når jeg simulerer, kan jeg tænde dimmeren men ikke regulere eller slukke. Dimmeren er ikke linket, men jeg ved ikke om det betyder noget for simuleringen.Nogen input?

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok