Hop til indhold

Thomas Kastrup

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stenløse

Thomas Kastrup's Achievements

  1. Det er vist ferietid..Nå men jeg fik F1 hjælpen til at virke på blokken og det hjalp mig lídt videre.Det er de 2 scenarieudgange for hhv nat og dag som skal forbindes til dimmerens scenarieindgang samt dimmerens feedback udgang til blokken feedback indgang. Så lang så godt.Når jeg simulerer, kan jeg tænde dimmeren men ikke regulere eller slukke. Dimmeren er ikke linket, men jeg ved ikke om det betyder noget for simuleringen.Nogen input?
  2. Så har jeg endelig fået opgraderet firmware og kommet op på nyeste version af Visual.Har besluttet at bygge mit projekt op fra ny omkring de nye rumstyringsmoduler i IHC Bolig da mit nuværende projekt efterhånden er blevet et kludetæppe af hjemmestrikkede blokke med samme funktionalitet.Så langt så godt. Mit første problem melder sig dog i de rum hvor jeg har wireless lampeudtag i stedet for relæudgange. Hvordan filen skal det forbindes til udgangene fra rumstyringsmodulet? Har forbundet scenarieudgangene for nat og dag men kan ikke andet end at få lyset til at tænde - ingen sluk eller regulering.
  3. Det har jeg gjort og det cirker perfekt selv om jeg kører IHC net antennekablet direkte fra antennemodulet og ind i Homerunneren.
  4. Jeg er enig med "if it aint broke.." tilgangen, men jeg vil gerne opgradere til den seneste version af Visual og LK skriver - "Firmwaren anvendes sammen med en Visual version 2.7.x og må kun anvendes sammen med en Visual 2 Controller."Skal det ikke tolkes således at jeg er nødt til opgradere firmware for at kunne benytte seneste version af Visual?Når jeg når til sidste step "Indlæg backup programmet" skal det så ikke ske med Visual 2.7.x for at være kompatibel med den nye firmware som lige er lagt ind?
  5. Hej Forum,Jeg har kastet mig ud i at opgradere mine OPUS svagstrømstryk uden statuslys ved at montere blå led og modstande på printene. Det fungerer fint nok. Mit problem er at de 5 terminaler til statuslysene jo ikke er monteret fra start.Er der nogen der kender type/leverandør af af de "press on" terminaler LK bruger, eller nogle tilsvarende?Kan selvfølgelig godt montere nogle alm. loddeterminaler, men jeg kan godt lide den simple montering/afmontering på de originale terminaler. Har checket hos RS og de havde ikke noget af den slags.Takker på forhånd..
  6. Hej Anders,Jeg har også bygget i Stenløse Syd og er "i drift" Vi har housekeeper, IHC og bridgekeeper. Sidstnævnte kører stadig ikke, men mere om det nedenfor.Der er flere problemstillinger du kan tygge på:1) Kravspecifikationen er tvetydig, upræcis og ude af trit med virkeligheden. Der er i øvrigt flere på min vej som aldrig har fået installeret noget system og det lever de da fint med. Dan din egen fortolkning og brug den.2) Du kan næppe bygge den ønskede funktionalitet med IHC alene med mindre du vil gøre det for princippets skyld og er lidt Ole opfinder agtig. Men tro mig, med et nyt hus på hånden har du nok andet at bruge tiden på i starten.3) Om man kan lide Housekeeperen er nok en smagssag. Vores hænger i køkkenet og er både radio, TV, email og nyhedslæser. Den kunne også hænge i et kosteskab, hvis man er til det.Jeg tror Houaekeeper er den nemmeste løsning for at opfylde kravene. Ellers skal du selv stykke noget sammen og have tiden og evnerne til det og det bliver ikke helt enkelt. Housekeeperen er efterhånden teknisk set fin, meeeeeeen....4) Supporten fra Housekeeper STINKER Det tog en evighed at få op at køre med 1 vandmåler og 2 elmålere. Den ekstra vandmåler til regnvand og energimåleren til solfangeren er aldrig kommet på og kommer det næppe nogensinde. Det er heller aldrig lykkes dem at forklare mig hvordan jeg får koblet det sammen med IHC og manualen er ubrugelig (jeg er svagstrømsingeniør og vant til at skrive og læse dokumentation). Det seneste er, at min konsol har været død de sidste 5 uger efter en mislykket software opdatering de rullede ud af egen drift. De har ikke svaret på mine talrige henvendelser vedrørende dette, så nu har jeg et dyrt og ubrugeligt stykke isenkram hængende. Øv øv og atter øv!!EDIT: Bare denne tilføjelse fordi ret skal være ret. Jeg har nu fået hul igennem til support. Min housekeeper er blevet byttet, IHC koblet op og øvrige småproblemer fikset. Så nu er jeg indtil videre en tilfreds bruger. Stadig dog et minus at det var så svært at få hjælp.
  7. @OBJ:Jeg har både IHC, Housekeeper og IHC bridge, men kan heller ikke få fornuft ud af den manual. Da jeg har mere end svært ved at få support fra Housekeeper folkene (andet end "læs manualen")vil jeg da meget gerne have et par hints til hvordan det skal sættes op?@Chris:Antennen på bridgekeeperen er KUN til ZwaweDu kan bruge vilkårlige dataliner.
  8. Det er ganske rigtigt fjernbetjeningen til salslyset i et teater eller lign. Sandsynligvis 4 kontakter med fælles stel. Stikket er et 5 polet XLR stik.Byg det selv eller ring til Teadan i Stenløse, de kan lave en. Kontakterne kan være hvad som helst (ringetryk).
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok