Hop til indhold
  • 0

RGB diode styring


Kim Mosekjær
 Share

Spørgsmål

Hvordan laver man en styring til RGB lysdiode bånd. Jeg vil gerne have en funktionsblok med 3 Indgange. 1 til manuel at skifte mellem de 8 farve kombinationer hver gang man trykker ( R, G, B, R+G, R+B, G+R, G+B, R+G+B).Næste indgang til at aktivere auto skift mellem farverne, med mulighed for at regulere hastigheden.sidste indgang til at slukke.Håber at det kan lade sig gøre at lave.MVH. Kim

Link til kommentar
Del på andre sites

6 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Nu er det vel ikke et must at der er nogen der skal svarre, men du har da ret i man burde få lidt repons. Opgaven var/er jo ikke uoverkommelig at løse.Det var måske også en udviklings ide til forummet: at tråde kunne "lukkes" når der var kommet svar. Gerne sammen med muligheden at man så oploader/flytter/samler de FB'r der er løsningen på problemstillingen til downloadsektionen. Så er der umiddelbart kun 1 sted man fremover skal lede efter løsninge på kendte problemer/opgaver/udfordringer..

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Det er jo lidt synd at der kommer en ny bruger, stiller et spørgsmål, og kommer ikke tilbage igen, fordi der ikke er nogen der svarer ;)Men vi kan jo håbe at han modtager mails om besvarelsen, og stadig kan bruge det :)Og ja, det var ikke en særlig stor opgave, og forholdsvis simpel, hvis man kan finde ud af det :D

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Hvis der er nogle der stadig følger med her, så overvejer jeg at lave noget styring vha samme blok, men hvordan løser i det rent priktisk, bruger i 24v bånd? eller hvordan ? jeg er nok selv nået frem til at det smarteste ville være at placere en LED driver der passer til båndene, helt ude ved båndene, og så sætte 3 solide state relæer på (solid state, da de er lydløse) men er også interesseret i at høre hvad andre har gjort ??

 

mvh Brian 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok