Hop til indhold

Gruppering af stikkontakter rundt langs gul - hvor


Recommended Posts

Nej måske ikke, men når jeg er ude ved kunder som har boet i deres hus i 4 år og mere og de stadig ikke kan finde rundt hvad der til hvad af trykkene på et alm. 4 tryk ved en døør, så tror jeg bare det vil være mere forvirrende for den alm. bruger at trykket der sidder på stikk. ikke også er til stikk.Det svarer jo lidt til at du vil bruge afbr. på en alm. stikk. til at tænde lyset over spisebbordet eller i overskabene :S

Link til kommentar
Del på andre sites

Det vil helt sikkert hjælpe på det. Markering/dokumentation er altid en god ting. Så er forviringen heller ikke så stor når der er gæster i huset og man direkte kan se hvad trykket er til vha symboler. (Så må man bare håbe de forstår symbolikken).Interesant diskution, men vi er vist ved at være lidt off topic i forhold til Torbens oprindelige indlæg. Omend det da har relevans alt efter hvilken metode/model han ender med at anvende.

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok