Hop til indhold

Microsoft .NET API/SDK


TGF Rules
 Share

Recommended Posts

Det er kanon godt fundet ud af hvordan der programmeres mod Controlleren med C#, Jeg har læst og sammensat lidt forskelligt fra kodestykkerne i denne tråd... men jeg har lidt svært ved at få setResourceValue til at fungerer...er der en der kan summerer en kort metode op der tager en int "resource id" og en bool til on eller off... ???

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej ReneMed risiko for at komme til at lyde højrøvet, så vil jeg anbefale dig at tage udgangspunkt i min kode og benytte NIhc assemplyet i dine egne solutions, da du derved får det hele forærende.I den version der ligger pt. er der. som spliid nævner, dog nogle overloadede SetResourceValue metoder der ikke virker efter hensigten. Her skal man lige sætte: ResourceInteractionService.WSResourceValueEnvelope ResourceValueEnvelope = new NIhc.ResourceInteractionService.WSResourceValueEnvelope();i stedet for null.Jeg arbejder stadig på koden, og har bl.a. indkabslet deres pseudo-event model fra controlleren til rigtige events (ResourceValueChange og ControllerStateChange) så det bliver mere smidigt at arbejde med.

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Kristian, Det var mest fordi jeg havde lidt issues i at få det til at virke i mit web projekt, men jeg har fået rettet class'et til nu så det virker med min webapp...Jeg eksperimenterer med AJAX components, partial updates, timers etc.... til at lave noget der ligner realtime aflæsninger "dvs. et par sec's i delay nu.... men sådan at man kan se status via ren web fra hvilken som helst kilde... :) og self os styre inputs :woohoo: _______alt sammen i Visual web developer express 2010 :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej ReneDet lyder som et rigtig spændende projekt du har gang i der.Nu skriver du ikke hvilke ændringer du har lavet for at få det til at virke, men jeg har vedhæftet min nyeste version (0.2) hvor der er events som man kan hooke sig op på for at få tilbagemelding fra Controlleren.Jeg er dog ikke helt sikker på hvordan det fungerer i relation til en Web Applikation, men hvis du fortæller mig hvilke ændringer der er nødvendige, så vil jeg gerne rette min kode til.med venlig hilsen Kristian [file name=Version_0.zip size=327737]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/Version_0.zip[/file]

Version_0.zip

Link til kommentar
Del på andre sites

Det var i virkeligheden ikke så meget jeg ændrede, det var namespaced, så det passede ind i mit projekt, og så var det de instancer der var Null og ikk new'ede...Jeg bruger faktisk kun Controller classen fra projektet, så overloader jeg metoderne fra web koden og behandler retur objekterne...jeg lurer koden igennem nu og ser om jeg kan få det inkorporeret i koden :)

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 weeks later...

klaus@zigza.dk skrev:

Kan du ikke lave en application hvor man kan:1. Indsætte og gemme ip addresse, brugernavn og password2. indsætte og gemme et output3. en knap hvor man kan se status og samtidig slukke og tænde for output.
Jo det kan jeg godt, og jeg er i gang med at lave en applikation der kan logge alle hændelser og evt. gemme dem i en logfil.Problemet er, at man enten skal kende resourceID direkte (intern ID), eller også skal man kende modulnummer og port fx 1.01 for at det giver mening.Derfor er jeg igang med at lave det således, at man i applikationen kan indlæse sin projektfil (*.vis) og derfra udlede kendte tekster i stil med 'PIR Entre' eller lign. således at man som bruger bedre kan forholde sig til det.Hvis der tilfældigvis er nogen der ved hvordan man laver det binære output fra GetProject om til noget brugbart, så er jeg meget interesseret, idet man så kan skippe indlæsningen af projektfilen.
Link til kommentar
Del på andre sites

u2pia skrev:

Derfor er jeg igang med at lave det således, at man i applikationen kan indlæse sin projektfil (*.vis) og derfra udlede kendte tekster i stil med 'PIR Entre' eller lign. således at man som bruger bedre kan forholde sig til det.Hvis der tilfældigvis er nogen der ved hvordan man laver det binære output fra GetProject om til noget brugbart, så er jeg meget interesseret, idet man så kan skippe indlæsningen af projektfilen.
HejNu er jeg ikke så skarp i at håndterer filer i .Net og syntes heller ikke jeg kan finde GetProjekt!, men er outputtet fra WSFile/getIHCProjectSegment ikke leveret i et XML format?Og super smart ide med at hente IHCprojektet og/eller indlæse en .vis fil, så man får de rigtige navne leveret.Lars
Link til kommentar
Del på andre sites

Ok metoden hedder getIHCProject men den returnerer et binært output (Base64 encodet), og ligeledes gør metoden getIHCProjectSegment.Om svaret blot er en Base64 Encodet XML fil, om den er zippet, eller den bliver deserialized til et andet binært format, det er det jeg ikke ved, og det er nærmest umuligt at gætte sig frem til.Derfor er løsningen indtil videre at indlæse *.vis filen. Man skal dog være opmærksom på at den skal være synkron med projektet i controlleren. Den problemstilling slipper man for, hvis man henter projektet fra controlleren.

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej igenJeg vil mene getIHCProject returnere et z pakket array/dataset (Et format der var anvendt på UNIX i sin tid :) )Jeg har fundet http://www.example-code.com/csharp/csharp-unix-compress.asp som kan få det lavet om til en XML array/dataset. Der findes sikkert mage andre måder at gøre det smart på.Noget ala:

NIhc.ControllerService.WSFile IHCProject = Controller.GetIHCProject();            Chilkat.UnixCompress compress = new Chilkat.UnixCompress();            compress.UnlockComponent("Anythying for 30-day trial");            byte[] uncompressedData = compress.UncompressMemory(IHCProject.data);            using (FileStream fs = new FileStream("lonly.vis", FileMode.Create))            {                using (BinaryWriter w = new BinaryWriter(fs))                {                    // Write a decimal, two strings, and a char.                    w.Write(uncompressedData);                }            }

Link til kommentar
Del på andre sites

klaus@zigza.dk skrev:

Kan du ikke lave en application hvor man kan:1. Indsætte og gemme ip addresse, brugernavn og password2. indsætte og gemme et output3. en knap hvor man kan se status og samtidig slukke og tænde for output.
Hej KlausHer er et program der kan det du ønsker.Det er meget simpelt, men man skal jo starte et sted.Det understøtter ikke wireless, og kun tænd/sluk.med venlig hilsen Kristian [file name=IHCOutput.zip size=24597]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/IHCOutput.zip[/file]

IHCOutput.zip

Link til kommentar
Del på andre sites

klaus@zigza.dk skrev:

u2piaDet virker perfekt, tak.Kan du lave det så det husker ip addresse, username, password og output port ?klaus ...
Ja det kan jeg godt, og det synes jeg også selv der mangler, men nu har det været så lang tid undervejs, at jeg hellere ville have sendt den første version afsted. Der skal jo også være noget til version 1.1 :-)Status på knappen (On/Off) sættes iøvrigt vha. tilbagemelding, så hvis du tænder/slukker for dit output med et alm. tryk eller lign, så skulle status på knappen gerne følge med.Det slog mig lige, at du jo er ophavsmand til de temperaturfølere, så det næste projekt må vel være at lave noget der kan logge temperaturer over tid?
Link til kommentar
Del på andre sites

klaus@zigza.dk skrev:

u2piaDet virker perfekt, tak.Kan du lave det så det husker ip addresse, username, password og output port ?klaus ...
Så er der en ny version klar der husker indstillingerne fra gang til gang. [file name=IHCOutput-20101007.zip size=25112]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/IHCOutput-20101007.zip[/file]

IHCOutput-20101007.zip

Link til kommentar
Del på andre sites

Synes det er super fedet det store arbejde i laver mht at afkode og programmere! Men ville lige høre om det kan lade sig gøre at kalde nogle virtuelle indgange? Kunne nemlig godt se det smarte i at lave et æggeur der kunne give en alarm, der hvor man er...Tablets kommer jo snart i hobetal til billige penge, så hvorfor ikke have én i køkkenet?

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

u2pia skrev:

Så er der en ny version klar der husker indstillingerne fra gang til gang.
Hej u2piaDet virker jo fantastiks.Kan man lokke sourcecode og projektfil ud af dig?Er det korrekt forstået at udfordringer med wireless er at finde den rigtige resourceID?På forhånd takhhg
Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok