Hop til indhold
  • 0

Web Sceneview med Android Mobil


Knud Fredslund Toft
 Share

Spørgsmål

Hej! Jeg her et problem med få Web Sceneview til at fungere sammen med med min Android mobil.Jeg har forsøgt med standardbrowseren, og et par andre browsere.På et tidspunkt virkede Dolphinbrowseren, men det gør den ikke mere.Jeg kan godt logge på Controllerens forside, og ind i Websceneview, men når jeg aktiveret linket til selve brugerfladen, kommer jeg ikke ind til indholdet, men forbliver på logonvinduet.Det virker fra Internet explorer 8!Hvad kan problemet være?

Link til kommentar
Del på andre sites

3 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Hvis man forsøger at bruge den elmindelige Sceneview på Android, viser det sig at man ikke kan instalere det Java applet der skal til.Men jeg er ret overbevist om at WebSceneview ikke benytter Java.Den indeholder til gengæld et certifikat der advares imod, men det lader ikke til at det er det, der er problemet, da man fint kommer forbi dette punkt. Når det nu har virket med Dolphin-browseren tror jeg problemet ligger et andet sted.Er der ikke nogen der bruger WebSceneview sammen med android?

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok