Hop til indhold

Kåre Hansen

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Kåre Hansen's Achievements

  1. De ting du nævner, er forsøgt, men desværre uden held. Kan sagtens komme igennem til controlleren og se den i serviceview, men intet reagerer når jeg aktivere trykket. Umiddelbart har jeg også fortrådet det som du nævner; men synes det svært at vurderer om det min controller eller in/ud moduler der fejler ?
  2. Hej. Jeg har købt en IHC controller visuel viewer 2, HW6.2, brugt, derudover ind og udgangsmoduler, også brugt. Controlleren har ingen terminal numre, hvilket undrer mig, har I set det før? I ved de numre ved datalinjerne etc. Derudover har jeg frotrådet en "lille" legeplads sammen, 1 24/24 inputkort og 1 400x10 udgangskort, men når jeg fortråder et tryk hertil, kan jeg måle den ligger til 0V men får ingen reaktion i min kip funktion i controlleren. PT er jeg gået død for ideer, har I nogle? det er fortrådet op med PDS kabel, ved godt det ikk er IHC kabel, men som elektrikker, kan jeg ikke se, hvorfor det IKKE skulle virke? Kan jeg være blevet snydt? Håber en venlig sjæl vil biddrage ? MVH Kåre Hansen
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok