Jump to content
IHC-User.dk

micko

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. fik det fikset idag. min el mand talte om en 7leder som jeg ikke aner hvad er. men det tog ham 2 minutter så var der SQU lys igen. heldigvis var der ikke sket noget alvorligt. han sagde også at jeg skulle huske at tage billeder næste gang.
  2. boligen er fra 1998
  3. fik den gamle til at kigge på det. han pillede lidt med en måler og der kommer strøm ud. har så haft fat i en af mine brors venner som er elektriker han vil lige komme ud og kigge på det. holder jer luge opdatere. når alle ledninger er samlet i ens farver så blinker alle lamperne i den gruppe. ligesom på disko
  4. tager lige et billede når jeg kommer derop
  5. de er alle sammen i en orange dåse som også går ned til beklædningen. som jeg skrev før så satte jeg 1 blå og 1 sort til lampen og de resten sætte jeg sammen som vist på billedet. og så sprang sikringen. på den gamle lampen sad de sådan her. 3 gule i jord, 2 sorte 1 blå i N, 1 sort 1blå i L. efter sikringen sprang skilte jeg alle ledninger fra hinanden så ingen rørte hinanden eller noget andet og selv der ville der ikke komme strøm ud til de andre lamper. og sikring slår ikke ud efterfølgende. som om der ingen strøm kommer igennem.
  6. 3 gule sad i jord, 2 sorte 1 blå sad i N, 1 sort 1 blå sad i L. jeg sætte 1 sort i N og 1 blå i L. resten sætte jeg sammen i samme farver. der lavede jeg fejlen. da jeg så vippede kontakten op slog den ud med et hug og der kom et mindre lysglimt i sikringen
  7. den koblede ud med det samme da jeg prøvede at sætte den til. og efterfølgende gør den ingen ting. selvom den er i on position giver den intet lys i de andre steder. tjekker lige skabet når jeg kommer op i huset igen senere idag.
  8. Vi har lige købt hus som er fra 1998 og det er ihc anlægget også. skulle skifte en lampe tidligere og tror at jeg har sat nogle ledninger forkert sammen. der er nemlig intet lys i den gruppe som lampen tilhører. jeg havde slutte kontakten fra og tilsluttede så lampen. da jeg så ville vippe kontakten op igen for at få strøm på slog den fra på en splint sekund. jeg prøvede så at pille lampen ned igen og lade alle ledninger være fri for at se om der ville komme strøm på nogle af de andre ting. der er ingen strøm selv om kontakten er vippet op. kan det være en sikring der er sprunget eller noget helt andet. det er den gruppe der hedder lys 3. der er ingen strøm uanset om kontakten er oppe eller nede.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.