Hop til indhold

Bo Bladsgaard Zartov

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Bo Bladsgaard Zartov's Achievements

  1. Nej, UNI300 ser ikke helt lige sådan ud - at dømme efter de billeder, der var lagt op - så godt tråden... Vores stod af mens vi ikke var hjemme - lyset var tændt i køkkenet, da vi kom hjem - og der havde været strømafbrydelse i ca. 20 min. - så det var bare min konklusion. Om det var den reelle årsag vides ikke med sikkerhed... De er gået i stykker for os før, men det var fordi vi havde brugt nogle spare-pærer - det kunne de ikke lide. Siden har der ikke været noget - før nu...
  2. Hej, Kunne ikke finde flere oplysninger om emnet i andre tråde, så jeg håber det er ok at jeg prøver her. Vi havde en strømafbrydelse i går, og nu ser det ud til at den ene af vores 3 stk. 400UNI dimmere er stået af - den reagerer ikke på tastetryk, eller knappen på selve dimmeren (og dioden i den lyser ikke, selv om vores lys er tændt - måtte pille fasen fra dimmeren for at slukke)... Her i tråden kan jeg se, at nogen har erfaring med at reparere disse selv. Jeg kan da godt finde ud af at svinge en loddekolbe, så hvis jeg kunne få udpeget præcis hvilken komponent, det normalt giver mening at skifte, ville det være en hjælp? Trods alt billigere end at kaste 700,- efter en ny... På forhånd tak for hjælpen!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok