Hop til indhold

pika28

Members
  • Antal indlæg

    33
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Chartres - France

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

pika28's Achievements

  1. Good morning all, I apologize in advance if I'm in the wrong section. I am one of the rare French users and I use google translation to communicate with you. Recently, I can no longer connect to my IHC with a browser. It still works from IHC Visual. I tried USB without password and I have the same problem. I updated to LK IHC Visual 03.04.72.03. I updated the firmware to version CTR.R.03.03.44.zip. Java is also up to date. Thank you in advance for your assistance. -------------------------------------------- Godmorgen allesammen, Jeg undskylder på forhånd, hvis jeg er i den forkerte sektion. Jeg er en af de sjældne franske brugere, og jeg bruger google oversættelse til at kommunikere med dig. For nylig kan jeg ikke længere oprette forbindelse til min IHC med en browser. Det virker stadig fra IHC Visual. Jeg prøvede USB uden adgangskode, og jeg har det samme problem. Jeg opdaterede til LK IHC Visual 03.04.72.03. Jeg opdaterede firmwaren til version CTR.R.03.03.44.zip. Java er også opdateret. På forhånd tak for din hjælp.
  2. Godmorgen. opdatering 1.6.7 løste problemet. Jeg er i Frankrig, og applikationen er ikke tilgængelig i min butik. kunne du sende det til mig?
  3. Det overraskende er, at jeg kun genstarter controlleren. Er det muligt, at det automatisk automatisk opdateres, når du genstarter?
  4. Jeg lykkedes at fjerne MD5withRSA. tak.
  5. Hej, Undskyld hvis svaret allerede er givet, men jeg er fransk, og jeg bruger google-oversættelse til at kommunikere med dig. Jeg gav min gamle IHC 6.1 controller tid til at sende den nye til reparation. Jeg bruger Java 8 - 181 på min computer. Jeg har allerede deaktiveret TLS1.1 og TLS 1.2. Jeg tilføjede IP'en i Java-webstederne. Jeg kan stadig ikke forbinde. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <jnlp spec="1.5" codebase="http://192.168.1.3" href="jws/administrator.jnlp"> <information> <title>LK IHC Administrator</title> <vendor>Lauritz Knudsen</vendor> <homepage href="http://www.lk.dk"/> <icon kind="default" href="http://192.168.1.3/images/icon_main_LK.gif"/> <icon kind="splash" depth="24" href="http://192.168.1.3/images/splash2_LK.jpg"/> <offline-allowed/> </information> <security> <all-permissions/> </security> <resources> <j2se max-heap-size="512m" version="1.5+"/> <jar href="jws/clients.jar" main="true" version="2.7.135"/> <jar href="jws/resources.jar" version="2.7.135"/> <jar href="jws/jnlp.jar" version="2.7.135"/> <jar href="jws/xercesImpl.jar" version="2.7.135"/> <jar href="jws/xml-apis.jar" version="2.7.135"/> </resources> <application-desc main-class="com.schneider.utcsclient.administrator.MainEntryPoint"> <argument>LK</argument> <argument>da</argument> <argument>DK</argument> <argument>https://192.168.1.3</argument> </application-desc> </jnlp>
  6. Det er 4:00 om morgenen. Jeg overgiver mig. Jeg forsøgte at opdatere firmwaren med den nyeste version 3.3.9 til min 3.0 controller. Opdateringen fungerede. men efter genstart, stadig det samme problem og den samme blinkende LED. Jeg prøvede derefter at opdatere med en firmware kaldet "Factory Default Reset 3.1.1". Denne opdatering har også fungeret. Siden da har jeg stadig det samme problem, men jeg kan ikke længere forbinde med softwaren "firmware_loader". Alt det elektriske system i huset er ude af drift. Jeg har ingen viden i Frankrig. Jeg har brug for en kontaktperson, der taler fransk, og hvem kan hjælpe mig.
  7. God aften, kan du hjælpe mig venligst. Det er 00:33, jeg starter bare regulatoren elektrisk igen. Siden vil den ikke starte. Det løber kontinuerligt, men ingen kommandoer reagerer. Jeg kan ikke gøre noget. Kan du fortælle mig, hvad der blinker af ledet. Tak for din hjælp. PS: Jeg er en af de sjældne franske til at bruge dette produkt, og jeg har ingen hjælp på fransk. Jeg bruger Google-oversættelse. ———————————— Good evening, could you help me please. It is 00:33, I just restart the controller electrically. Since, it does not want to start. It loops continuously but no commands react. I can not do anything. Could you tell me what is the blinking of the led. Thank you for your help. PS: I am one of the rare French to use this product and I have no help in French. I use google translation. https://youtu.be/mrtDktkslPs
  8. Du mener posten 'so' af det nye modul IHC visual 3? du ønsker at vide hvordan man bruger det? Jeg forsøger at forstå og følge samtalen
  9. Jeg har normalt alle oplysninger til at fuldføre min installation. Jeg bestilte en vandmåler med pulsføler, pulssensoren til vores eksisterende gasmåler. Jeg savner kun den elektriske del. Den optiske sensor kan ikke sælges i Frankrig. Jeg er nødt til at finde en anden løsning. Tak for din hjælp.
  10. Tak. - Kan vi bruge denne måler med vand og gas? - Kan vi justere størrelsen på enhederne? 1 impulering = 1w / 100w / 1000w. Samme med m3 for vand og gas
  11. Hvor er linket i afsnittet. Jeg fandt ikke. Jeg vil tage danskundervisning ... Watt meter v.1 til v.5 ?
  12. Hvis jeg har forstået det ret, så posten ikke bruges i øjeblikket. Såkaldte puls er faktisk hurtigt, lukning af en IHC indgang (svarende til ham baseret på en trykknap)? Der er ingen dedikerede funktion blok. Dette er blok du lavet? Kan du dele det? Jeg forstår stadig ikke hvordan du kan få adgang til data med iPad. Via IHC Scene Se? Hvordan bruger du SD-kort? IHC administrerer kun?
  13. Hej Et par punkter forblev at være afklaret for mig før du bruger IHC som energi Manager:-Jeg forstår ikke forskellen mellem så og et modul IHC indgang -IHC gør det muligt for at gemme data på ubestemt tid? Jeg bruger i øjeblikket en iPhone med manuel erklæring ansøgning og jeg kan sammenligne mit forbrug i måneden, i år sammenlignet med sidste år - vi ser de data, der vises på en iPad. Med hvilket program? IHC remote? internet-browser? -Er det muligt at oversætte alle oplysningerne (jeg er fransk)
  14. Kan du give mig flere oplysninger om denne funktion, google oversættelse er dårlig venligst.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok