Jump to content
IHC-User.dk

The Doctor

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About The Doctor

  • Rank
    Mini Nørd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Så har jeg fået splitter, ny antenne og kabler... Og der er stadig dårligt. Selvom jeg har antennen på loftet lige over kontakterne så er signaglet dårligt :-( Jeg fatter det ikke... Flytter jeg antennen rundt mens den tester, så sker det enkelte gange jeg kan få den i grøn. For det meste gul, enkelte gange rød. Er det muligt at måle for støj ? Nogen gode forslag ? P.S. Jeg har 2 lampeudtag som jeg sidder rimelig tæt på antennen som leverer 18-22 i signalstyrke Niki
  2. Jeg har en gulvvarme enhed siddende i samme skab som IHC controller, men antennen sidder på loft 5 meter derfra. Jeg tænker bare på om controlleren er ved at blive lidt sløv ? Den er gammel.
  3. Hej Henning Det er ikke trykket som er problemet. Når jeg tester mine stikkontakter og signalstyrken, så svinger de mellem 7-13 db. og er gul. Selv dem som ikke er så langt fra antennen
  4. Hej Har en installation med en V2 controller, og kun wireless enheder. Det har virket fint, men på et tidspunkt begyndte der at blive dårligere signal til kontakterne i yderzoner. Købte et længere antennekabel og fik antennen sat lidt bedre. Nu er det begyndt igen :-( Svagere signal som gør at kontakter ikke reagerer når de skal men kommer med forsinkelse, eller der skal trykkes flere gange på. Har faktisk bestilt en antennesplitter og en ekstra antenne, men... Kom til at tænke på.. Er der nogen som har oplevet at antenneforstærkeren i controlleren bliver svag ? (Så det er en ny controller der skal til) pft
  5. Havde noget lys her til morgen som ikke ville tænde Ingen reaktion ved tryk på batteritryk Åbnede serviceview og kigge på hvordan tingene stod. I programmet stod udgangen til slukket. Skiftede tilstand på batteritryk til ON - og udgangen i programmet gik ON Men intet lys !!!!! Slukkede igen. Skiftede tilstand direkte i programmet... Så kom der lys... Findes dette problem med en version 3 controller ? Overvejer seriøst at skifte, så jeg kan få lidt ro herhjemme og jeg ikke skal høre om lyset hele tiden
  6. Stadig problemer med det. Har lavet et program som tænder på tidspunkter. Nogle tænder. Andre gør ikke... hvorfor er det kun enkelte kontakter som driller? Er løsningen en ny controller?
  7. Har nu prøvet et tomt projekt også :-( Jeg må kigge lidt på min kodning af kontakterne.. Det er mest en afbryder som styrer som stikkontakter som driller. Enkelte gange er det nogle af de andre i huset også.
  8. Det er et jeg selv har lavet.. Har dog virket fint i flere år... Jeg kender godt til Java problemet... Og til at komme uden om det...
  9. Opdateret til 2.8.4 - Dog desværre med samme problem. Ikke helt så udtalt og ofte, men det sker stadig.... Er jo ikke meget for at skulle købe en ny controller :-(
  10. Det er nok bare mig.. Men kan ikke finde den :-( Hverken på denne side under download eller hos LK. pft
  11. Så er jeg tilbage. :-) Har kæmpet med at kunne firmware upgradere. Idag lykkedes det. Har prøvet lidt forskelligt. Ned på 2.7.199 - Her kan jeg få kontakt, men min bruger/password bliver afvist når jeg prøvet at logge på controlleren ? Op på 2.7.220 - Her kan jeg logge på. Og radiomodul er version 1.03q Stadig problemer med forsinkelse og nogle gange hvor de slet ikke virker :-( Jeg kan ikke opdatere til 2.8.4 - Programmet skriver den ikke er til version 6.1
  12. Typisk.. Firmware uploader kan ikke fange controlleren. Prøvet at slukke den, og tænde den mens programmet forbinder. Uden held :-( Kører på windows 10. Burde det give problemer ?
  13. OK - Jeg prøver at ændre til 2.7.199. Kan jeg bare rulle den på, og så burde det kører videre med den eksisterende programmering ? 2.8.4 - Skal der gøres noget specielt for at få den på ?
  14. Jeg kører 2.7.220. Så vidt jeg kan se den nyeste. Er der en løsning på problemet ?
  15. Hej Har en lille installation med en Visual Controller Visual 2 HW 6.1 Har virket fint i 2 år. Er begyndt at få problemer med at der ikke sker noget når man trykker på kontakterne. Eller rettere der er forsinkelse på. For det meste virker det. Men andre gange går der 10-20 sekunder inden der sker noget. Enkelte gange et det kun 1 ud af 2 kontakter som reagerer ? Antenne sidder fint midt i huset og forbindelse til kontakter er OK. Nogle gode forslag ? Mvh Niki
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.