Hop til indhold

Harjo

Members
  • Antal indlæg

    23
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Liseleje, Sjælland

Seneste besøgende på profilen

741 profil visninger

Harjo's Achievements

  1. Ja det har ud ret i. Min første tanke var at det ville være for svært et projekt, men så fik jeg samme tanke som dig, at det nemlig kunne lære mig en hel del om måden den rent faktisk fungerede på. Jeg har programmeret min Visual 1 et par gange, men det er baby steps hver gang, så det her projekt kunne nok give mig lidt hår på brystet :-)
  2. Alletiders, tak for feedback :-)
  3. Hej Chr.kj Tak for det gode råd :-) Er der muligt at sætte to controllere på samme 24V strømforsyning, eller skal jeg have fat i en ny strømforsyning også?
  4. Hej Lars Tak for svaret, jeg forsøgte at søge på emnet inden jeg postede mit spørgsmål, men kunne ikke finde andet end forum indslag med controllere til salg og problemer med controllere. Men tak, jeg går lidt på jagt i forummet :-)
  5. Hej Jeg kunne godt tænke mig at skifte min IHC Visual 1 controller ud med en nyere model så jeg kan lege lidt med på IHC Bridge og IHC Captain. Dog er jeg lidt i tvivl om hvor meget arbejde der ligger i det... Er det muligt at tage en backup af ens nuværende konfiguration og indlæse denne i en nyere Visual 6.2 eller 3 controller? Er der andre ting jeg skal være opmærksom på såfremt jeg beslutter at investere i en ny Controller? pft.
  6. Arhmen altså, nu slår det mig lige. Der sad 3 stk. pærer i, 2 stk. sparepærer og 1 stk. halogen pære og fejlen opstod da den halogenpære stod af og der så udelukkende var sparepærer tilbage lamperne som ikke trækker nok belastning og derfor blinker som de gør... Beklager at have spildt jeres tid og tak for hjælpen.
  7. OK, tak, jeg undersøger.
  8. Lyset slukker skam også når jeg vipper afbryderen i tavlen, det jeg mente var at det gjorde ingen forskel på problemet. Installationen er fra 2003 ca.
  9. Tjek, jeg ved hvad en dimmer er ;-) - jeg ved blot ikke helt hvilket modul/model dimmer der styrer præcis de udtag som disse 3 lamper sidder på. Vipper jeg afbryderen til de lamper, gør det ingen forskel. Alle typer pærer jeg propper i blinker. Er det mon dimmeren jeg skal på jagt efter på loftet som kan være defekt?
  10. Hej Bjarne Dimmer = ? Jeg ved blot at jeg kan dæmpe lyset ved at holde tænd/sluk knappen inde. Det har virket hidtil med de pærer som har siddet i lamperne (IKEA 11W/600Lm/e14) Om jeg tænder/slukker via serviceview gør ingen forskel. Lyset står blot og blinker i tændt tilstand eller meget svagt i slukket tilstand.
  11. Harjo

    Dimmer defekt, eller?

    Kære forum Her til aften oplevede jeg at mine 3 lamper placeret over spisebordet i 230v udtag, begyndte at blinke. Jeg havde svært ved at slukke dem via kontakten og Dimming funktionen virkede slet ikke. Hvad filen kan være galt og hvor skal jeg begynde at lede?
  12. Nå de herrre, Blot en opfølgning på historien om min døde IHC installation. Jeg var så heldig at få fat i en stort set ubrugt strømforsyning (billigt) magen til den jeg havde og nu spiller min installation igen :-D Den var kun blevet brugt kortvarigt til test og jeg fik endda en af de gamle controllere med i købet ( ikke at jeg ved hvad jeg skal bruge den til :-/ ) Endnu engang tak for råd og vejledning!
  13. Hej Bjarne 1000 tak for bonus info, det er så fornemt :-)
  14. Tak for hjælpen Lars, jeg vil gå på jagt efter en ny strømforsyning.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok